czesc
na szybko jestem
bo dotarlaam niedawno
nalazilam sie
na cwiczeniach bylam dla kobiet w ciazy
spotkalam troche znajomych po koleji
wiec sie nagadalam hehe
aa te dzieciaczki ktore spotkalam po drodze. sluchajcie dzis slonce. b cieplo. na krotki rekaw spokojnie
a dzieci w wiekszosci maja grube kurtki i czapki
spotkalam kumpele ktoraa mieszka w Irlandii. i ona z dwojka malych synkow w krotkich rekawkach. czyli odpowiednio
i mowi ze w szoku jest
a potem wstapilam do przychodni. zeby leonka zapisac do pediatry rodzinnego. bo jeszcze tego nie zrobilam i zawsze korzystalismy z prywatnej opieki.
a tam pelno dzieciakow chorych. i co sie dziwic?
ja nie mowie ze moje nie choruje
bo tezz juz smarka i pokaszluje
ale to przegrzewanie wcale dzieciom nie pomaga jak widac.
ehhhh
swiata nie zmienie hehe
wymyslilam dzis na obiad jezyki z miesem mielonym ryzeem i marchewka z zpomyslu winiaryr
jeszcze tego nie robilam ale proste i napewno smaczne
http://www.winiary.pl/produkt.aspx/361/ ... -marchewka
takze jestem w trakcie przygotowywania
o 15 ide po leona. nic sie nie stanie jaka o 15.30 go odbiore bo tak dotre mniejwieceej na miejsce
a nie bede zaraz gonic na leb na szyjee
tymbardziej zee oni teraz napewno bawia sie na placu zabaw wiec szkoda szybciej go odbierac. niech szaleje
buziaki
Zubelek wiesz w ciazy odpdornosc spada wiec byle gdzie mozna cos zlapac. nawet dziewczynki mogly ze szkoly przyztargac. ich nie wzielo, a ciebie meczy hehe
dasz rade
ja moze tez mam niskaa temperature
bo mi jakos zimno
ubieram sie i dopiero jak sie w sloncu nagrzeje to rozbieram hehe
ale czytalam ze to normalne w ciazy
paamietam ze z Leonem tez marzlam wiecej
choc niektore z kolei wiecznie gorace hehe
zeby tylko takiee problemy w ciazy byly nie?
Miluska i kruszynka
ja dzis odebralam wyniki po glukozie i wszystko w normie
a wy juz pilyscie?
[ Dodano: 2010-09-21, 14:37 ]
magda odpoczywaj bo pewnie niemale wrazenia po usg,. swietnie ze maluszek zdrowy i ruchliwy!!!
a ja wlasnie sie zorientowalam ze jutro mam 100dniowke.. hmm moglam jakas impreze zorganizowac hehe
pamietam ze z leonem robilam studniowke
wiecie kazdy powod dobry zeby zaprosic znajomych i zjesc cos dobrego nie? hehehe
[ Dodano: 2010-09-21, 14:37 ]
magda odpoczywaj bo pewnie niemale wrazenia po usg,. swietnie ze maluszek zdrowy i ruchliwy!!!
a ja wlasnie sie zorientowalam ze jutro mam 100dniowke.. hmm moglam jakas impreze zorganizowac hehe
pamietam ze z leonem robilam studniowke
wiecie kazdy powod dobry zeby zaprosic znajomych i zjesc cos dobrego nie? hehehe