hej
Wpadłam tylko z szybko doczytałam co tam u was i zmykam pakowac rzeczy do wysyłki. Cos mi dzisiaj dzionek szybko leci i jakis napięty harmonogram mam
daje na licytacje od takiej kwoty jaka mnie interesuje bo z kup teraz lub z ceną minimalną jest droższe wystawienie aukcji. Za minimalną jest dodatkowo 2zł. Udało mi sie sprzedać dużo ubranek. Po odliczeniu kosztów wystawienia i zakupu niektórych kopert zarobiłam ponad 700zł a jeszcze kupa ubranek mi została. Musze sie też za nie wziąść.Asia jak wystawiasz na allegro to dajesz cene kup teraz czy dajesz na licytacje?
specjalnie tak to nie ale jak ja jadłam kromke z wędlina i majonezem i chciała gryza to jej dałamdajecie juz dzieciakom takie rzeczy jak majonez, musztarda, ketchup
ja daje normalnie majonez i czasami lagodny ketchup. majonez to je do kanapek np. z wedlina i do parowek. tez go uwielbia. daje tez "czuszki" czyli papryke bez skorki zmiazdzona i doprawiona na slodko. tez ja uwielbia. a to specjalnie wlasnie dla dzieci zrobione, dostalam od kuzynkidajecie juz dzieciakom takie rzeczy jak majonez, musztarda, ketchup
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości