mniam łazanki jak ja dawno ich nie jadłam , a ja dziś wczorajszą fasolkę miałam. Coś się ze mnie leniuch zrobił bo ostatnio jak gotuję to tak, żeby na dwa dni starczyło, bo nie chce mi się gotować codziennie.ja mam pomidorówkę i łazanki od wczoraj
a masz jakiś konkretny przepisz, jeśli tak to podziel się nim bo ja też uwielbiam buraczkiuwielbiamy wszyscy te buraczki i nie ma to jak sobie słoiczek wyciągnąć w zimie.
oj mnie też dość często się zdarza zwracać po obiadkuale chyba za dużo najadłam się rosołku bo zwróciłam.
Manenka U Ciebie zauważyłam, że dość często jest jakieś swojskie ciasteczko, dobra gospodyni z Ciebie, ale babeczkę to i ja chyba zrobię bo robi się szybciutko i wszyscy lubią, a w ten weekend mam męża w domciuja dziś ciasto upiekłam zwykła babka piaskowa z polewą czekoladową za mną chodziła
głaskaj, głaskaj bo brzuniu śliczny, oj jak ja bym chciala być taka szczuplutkaw końcu mam co pogłaskać
A u mnie byl właśnie brat i pomył mi okna, i obiecał, że przyjedzie w poniedziałek jeszcze to mi jeszcze coś posprząta. Chociaż on zlitował się nad moim domkiem, bo ja obiecuję sobie i tak powierzchownie troszkę posprzątam i tyle.