[ Dodano: 2010-10-01, 13:26 ]
buzok ja tez lato juz spakowalam :) faktycznie miejsca teraz w brud

i moje nieciazowe, w ktore nie wchodze tez odkladam pomalu

a termin zmienil mi sie na 17 luty wg usg
heheheenie mogę urodzić 1 luteo bo moja tesciowa ma wtedy urodziny a jej nie znoszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyjaśnijcie mi co oglądałyście i kto to jest Krzysztof?ja też oglądałam, ale zasnęłam w połowie.. a potem mi się śniło że zbierałam grzyby w lesie i przyleciała policja helikopterem i mówili ze tu jest zakopany Krzysztof
jaka słodka kruszynkaNasza Maja albo Zuzia
Tak króciutko Ci powiem, że kilka lat wstecz porwano młodego chłopaka dla okupu, i było o tym bardzo głośno, przez trzy czy cztery lata rodzina go szukała, a on przebywał przez prawie cztery lata w takim miejscu podobnym do piwnicy polewali go czasem zimną wodą to była jego kąpielwyjaśnijcie mi co oglądałyście i kto to jest Krzysztof?
wpisz na necie np w google Krzysztof Olewnik - to dosyć głośna sprawawyjaśnijcie mi co oglądałyście i kto to jest Krzysztof?
a co do faktów jak czytałam to film trochę byl zmieniony, ponieważ po 2 latach od porwania On został zabity dokładnie 3 tyg od wzięcia okupu.. porywacze wiedzieli że i tak go zabiją .. i trzymali go w studzience takiejprawie cztery lata w takim miejscu podobnym do piwnicy polewali go czasem zimną wodą to była jego kąpiel
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość