Pamieta ktoras z Was te stronke, bylabym baaardzo wddzieczna

ja podawałam, proszę bardzo: http://www.imiona.dla-dzieci.org/Dziewczyny któras z Was podawała kiedyś stronkę do imion,
to życzę przyjemnego weekenduA że mam już dość samotnych weekendów, to jedziemy razem.
mój wrócił i coś go zimno trzęsie, mam nadzieję, że nie rozchoruje się, jeszcze jutro ten koncert.Uciekam już, bo zaraz mężuś wróci z pracy
a nie ma jakichś sposobów na zgagę?Jeju dziewczyny nie mogę spać. Zgaga mnie tak męczy, że na wymioty mnie ciągnie i strasznie słabo się czuję
mnie też tak wczoraj męczyła na wieczór, nawet mleko nie pomagało, a wypiłam prawie 1 litr.Jeju dziewczyny nie mogę spać. Zgaga mnie tak męczy, że na wymioty mnie ciągnie i strasznie słabo się czuję
a nie ma jakichś sposobów na zgagę?
oby potem o Julcię nie była zazdrosna, słyszałam że koty potrafią być wredne dla małych dzieci.. zaznaczam tylko słyszałam bo nie mam kota więc nie wiem (mam królika który uwielbia drapać Zuzięa moja kotka zazdrosna o małego kociaka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość