Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

02 paź 2010, 20:10

witam wieczorową porą

dzis tesciówka przyjechała ...ale narazie mam luzik bo bawi sie z Milenką :-D :-D

niktusia super foteczki

Donatkaa Ty tradycyjnie znowu pieczesz :-D :-D

Beatris zdrówka dla Oskarka :ico_sorki: :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2010, 09:54

witam :)
imprezka się udała :), dostaliśmy już klucze do mieszkania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,

jutro idziemy do banku podpisać umowę i do notariusza :),

dziś po obiedzie skoczymy do teściów na kawę,

miłej niedzieli! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 paź 2010, 11:24

dostaliśmy już klucze do mieszkania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

my własnie zbieramy sie na objadek do mamusi :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2010, 12:01

WItam w ten piekny niedzileny dzien

mala spi a ja buszuje po kompie chlop tel nie odbiera mielismyjechac na zakupy budowlane i co? pewnie jak mala wstanie to dopiero pojhedziem dobrze ze jest u mamy

mnie chorobsko bierzei nic mi sie nie chce a w tym miesiacu czeka nas wyprowadzka..ale te zakupy uwielbiam

Wszystkim dzieciaczkom duzo zdrowka!

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2010, 13:28

Szymek śpi, mąż też, ja przygotowałam obiad,

milutka zdrówka życzę :ico_sorki: , a ten dom macie już wybudowany i wykończony?

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2010, 13:46

hej
dzięki za życzenia zdrówka dla małego, w dobrym kierunku idzie, oby tak dalej :ico_sorki:

my wczoraj na zakupy pojechalismy, nie planowałam nic dla siebie kupowac a wpadły mi 3 bluzeczki i sweterek :ico_brawa_01:

potem sprzatanie, obiad, nawet ciasto upiekłam, wprawdzie zwykły murzynek ale zawsze coś :ico_oczko:

niktusia super że z J ku dobremu idzie, oby tak dalej :ico_brawa_01:

milutka już do tego domu wyprowadzka?

donatka a w jakim banku kredyt braliście? my chyba w nordei będziemy się starać, chociaz przerażają mnie ceny operatów, 1000zł i moga kredytu nie dac i wtedy te 1000 w błoto wyrzucone :ico_zly:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2010, 14:05

donatka a w jakim banku kredyt braliście?:
w banku spółdzielczym

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 paź 2010, 20:46

Cześc. Ja na razie na chwilunię. mam do Was pytanie. Gdybyście miały raz jeszcze(albo dopiero co) wybierać samochód do ślubu, czy chciałybyście jechać Warszawą?
Bardzo proszę Was o opinie.

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 paź 2010, 22:57

hej
My po niedzieli u teściów. Było miło, obiadek dobry zjedliśmy a potem pojechaliśmy z nimi do ciotki P na pieczone i ciasto. Zorganizowali sobie takie małe spotkanie powakacjowe :-)

niktusia, super ze wszystko sie ok układa. Moze potrzebowaliscie z J czasu aby sie dogadać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dostaliśmy już klucze do mieszkania
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no to pewnie jakies foteczki mieszkanka wstawisz :-)
chociaz przerażają mnie ceny operatów, 1000zł
przewaznie tyle biorą ale moze ktoś ma znajomego co robi to taniej, ja jak robiłam w spółdzielni to taki znajomy nasz brał mniej od poleconych osób
nie planowałam nic dla siebie kupowac a wpadły mi 3 bluzeczki i sweterek
:ico_brawa_01:
czy chciałybyście jechać Warszawą?
jeżeli ładna to czemu nie, dla mnie auto nie miało wielkiego znaczenia. Jechaliśmy normalnym samochodem kolegi Renault Megane. :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2010, 12:21

Witam dziekujemy za zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki:

pogoda znow piekna ale zimno bardzo jest wlasnie Klaudia spi juz 20 min

ja juz totalnie zwariowalam kupilismy kota wczoraj z wystawy Ragdoll....cena kosmioczna kot slodki przecudowny i lagodny ale pies mi ja goni suczka probuje ja gwalcic .... no nienormalny ale chyba sie przyzwyczajaRagazza555, ty masz doswiadczenie w kotach ja nie... nie chce do kuwety narazie zrobila w psa spanie,... jak go nauczyc? hodowca mowil ze on umie juz ale mi sie wydaje ze znaczy teren

donatka26, Beatris60, tak juz w tym miesiacu wyprowadzam sie tam do domku juz jest wykanczany okna wstawione itd glazura kladzona i panele malowanie wiec w tym miesiacu juz skonczą bedzie duzo tylko na zewnatrz bajzeru ale dlatego ze garaze sa nie postawione ale wazne ze w srodku zrobione.... fajnie w sumie bo tyle miejsca ale dla mnie to jeszcze sozk jak juz sie umebluje wrzuce zdjecia jak zaaranzowalam go obiecuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jeja wiecie jak mi Klaudia rzadzi juz mi brak cierpliwosci... no ale jakos musze sie trzymac zaraz nalesniki zrobie a mnie z nosa kapie

Wróć do „Przedszkolaczki”