jakos mi w pupe było niewygodnie i sie okazało ze majtek nie podciągnęłam tylko spodnie

ja z koncentracja nie mam problemu

kurcze martwie się, że ta Tynusz nie daje nic znać, codziennie cos pisze dziś po USG też miała pisac i cisza

jestem jestemkurcze martwie się, że ta Tynusz nie daje nic znać, codziennie cos pisze dziś po USG też miała pisac i cisza
wow, super, o takiej marzyłam i marzę, ale raczej mnie na nią stać nie będzie, więc sobie kupię tkaną NATIa szaczeście mama mi przypomniała ze nie sprzedałam chusty hoppeditz po Matyldzi.
hehehe, zdarza mi się ciągle o czymś zapomnieć i jestem bardzo rozkojarzonajakos mi w pupe było niewygodnie i sie okazało ze majtek nie podciągnęłam tylko spodnie
to dobrze, czekamy na fotkipo wizycie jest bardzo dobrze![]()
fajnie, u nas takich rzeczy nie dają, dopiero po porodziei dostałam paczuszkę
ja np na tym poprzednim badaniu w 13 tyg ciąży dostalam także reklamóweczkę i tam była gazeta, poradnik o ciąży, próbka husteczek do higieny intymnej.. i nie pamiętam co jeszczeA co do paczuszki to dziwna sprawa
i to pewnie nie wtedy wnuczki dadzą popalicZnów się nie wyspałam... hehehe ja to się chyba wyśpię dopiero na emeryturze
ja kupiłam sobie taką "tanią" elastyczną 5,2x0,7m i też jest wiązana, ale ja jestem z niej bardzo zadowolona, nosiłam Ulę odkąd skończyła 3 miesiące aż do około 1,5roku. Pod koniec było mi trochę ciężko, bo ten elastyk wbijał mi się w ramiona, dlatego teraz chcę tkaną nati, ale hoppediz... mmmmm takie cacuszkoUżyłam ją może z 20 razy :P ja mam tą 4,60 m x 0,70 m taką standardową tkaną Nie ma żadnego kółeczka, nie jest elastyczna. J
to fajna przychodnia, skoro tak dbają o przyszłe mamy, a chodzisz prywatnie? Bo nie pamiętamja np na tym poprzednim badaniu w 13 tyg ciąży dostalam także reklamóweczkę i tam była gazeta, poradnik o ciąży, próbka husteczek do higieny intymnej.. i nie pamiętam co jeszcze
pewnie taki to pewnie nie wtedy wnuczki dadzą popalic
chodzę na fundusz :)to fajna przychodnia, skoro tak dbają o przyszłe mamy, a chodzisz prywatnie? Bo nie pamiętam
potem wstawię bo nie dłguo do pracy, i tak na serio to On mi nie dał zdj całej okazałości nawet główki z profilu nie mam ..Kochana gdzie te fotki obiecane... Pokazuj no tu szybko Julcię
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość