zazdroszcze.Moj maly dzis 6 razy w nocy sie obudzil i chcial zebym Mu bajke czytala,wiec jestem strasznie niewyspana.Noc dzisiaj fajnie przespalam i tylko 1 raz bylam na siku
a masz jiuz zalatwione nowe przedszkole do dziewczynek czy narazie nie beda chodzic?Musze poinformowac przedszkole, ze pozegnanie dziewczynek maja zrobic w srode, bo w czwartek prawdopodobnie przyjdzie samochod przeprowadzkowy
wiec od poniedzialku bede sie musiala wziasc ostro do roboty, zeby do czwartku bylo wszystko spakowane
tak, od ponad rokuNowaSejana, a dziewczynki chodzą do niemieckiego przedszkola, tak
nie mam, bo nawet nie wiem gdzie...a masz jiuz zalatwione nowe przedszkole do dziewczynek czy narazie nie beda chodzic?
z tego co wiem to przyjecia do przedszkola sa w styczniu i we wrzesniu, ale np u nas w przedszkolu jak sie przyjdzie i zapisze, a maja miejsca wolne to przyjmuja od razu...tu w niemczech rok przedszkolny zaczyna sie tak jak w PL? czyli dany rocznik startuje od wrzesnia? czy jak dziecko konczy 3 lata to po prostu idzie do przedszkola...
Stawiam za skonczony 14 ty tydzień
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość