dorotaczekolada, ja mam sposób na lenia mojego jak mi sie obiadu nie chce. Wtedy kupuje pierogi leniwe, albo pierogi z truskawkami i obiad z głowy. Nie lubie robic jak mam lenia. Na szczescie mam go tylko moze ze 2 razy w msc
Kupuje jogurt owocowy polewam pierozki i dzieci wsuwaja ze hoho
witam kochane
pokażę wam Hani nowe łóżko,dzisiaj już w nim spała
co do rzeczy do szpitala to ja brałam tylko dla siebie i pieluszki dla dziecka,bo ciuszki w szpitalu były,tylko A uszykowałam jakie ma ciuchy potem zabrać z domu jak będzie po nas jechał
Witajcie
Ale mialam wczoraj szalony dzięń a wieczor byl najcudowniejszym w ostatnich kilku latach. Rano chłopców do przedszkola potem rehabilitacja, nastepnie kurs na kajetany zapisac Franula na wizytę, wracając zabralam dzieci z przedszkola. W domku czekal obiadek przygotowany przez mężulka, spotkanie biznesowe i wieczorem spotkałam się z moją przyjaciółką z czasów dzieciństwa. Nie widziałysmy się 16 lat, dziela nas ogromne odleglości. Mieszka na Bawarii i mamy ze soba ciągly kontakt telefoniczny i mailowy a wczoraj przyleciala slużbowo do Wawki na targii. Jejku nie mogłysmy sie nagadać a najbardziej chyba uwierzyć w to, że sie widzimy. Łaziłysmy do 1 w nocy po starówce i okolicach. Jak tu w kilka godzin nadrobić tyle lat? o byl naprawdę bardzo szczęśliwy wieczór, taki nie wiadomo czy kiedys się powtorzy. Drugiej takiej przyjaciółki nie miałam. To tyle o mnie.
Do szpitala spakowalam dwie torby, jedną dzidziusiowa a drugą dla mnie na powrot do domu. Tą druga mąż mi przywiózł jak przyjechał mnie zabrać. Jeśli chodzi o mojego G to jest zaciekłym kibicem i kiedys grał u buka teraz od czasu do czasu stuka coś w internecie, to jest jego jedyny sport hihi, ja natomiast jak Franio skonczyl 4 miesiące to biegalam na silownię przez prawie miesiac niestety stan moich kolan po ciąży uniemożliwił mi dalsze ćwiczenia.
mal Hania zadowolona,wczoraj wszystkie miśki w nim ułożyła i powiedziała,że będzie z nimi spała w nocy się obudziła,stwierdzając że jej niewygodnie po czym po chwili poszła spać dalej teraz się w nim bawi,więc widać,że zadowolona
bozena super tak z przyjaciółką posiedzieć i pogadać a chłopcy już duzi