Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

09 paź 2010, 15:34

my mamy specjalną końcówkę w mikserze do blendowania i babcia tym mixuje warzywka dla małego.

dziś końcówka wczorajszej zupki i trochę bananka :ico_brawa_01:

wielkie brawa dla Jasia i Zuzki za super umiejętności :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

gozdzik, super foteczki dzieciaczków :ico_brawa_01:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

09 paź 2010, 18:18

hejka
my dzis bylismy na grzybach.
nazbieralismy 2 wiadra opieniek.
bylo by wiecej ale musialam wracac do martysi z cycem :-D

termomix jest super sprawą.moja tesciowa ma ale kosztuje :ico_noniewiem: :ico_chory:

gozdzik wspolczuje ci nocek :ico_olaboga:

kaczorek brawo dla jasia :ico_brawa_01: to mamy sportsmana :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

09 paź 2010, 19:04

Nasz Tobik jeśli chodzi o przewracanie się, to też nie ma jakiś problemów. chwila moment i jest na brzusiu, ale żeby się odwrócic z brzuszka na plecki, to czasem mamy problem :ico_haha_01: Zwyczajnie sie nie chce mu chyba.

może jutro uda mi się jakieś zdjęcia wsadzic malucha.
wy drogie Panie tez coś wsadzajcie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 07:56

Witajcie my wczoraj cały prawie dzionek spędziliśmy na zakupach
zima tuz tuz wiec trzeba sie wyposażyć :-D
my juz slicznie siedzimy
NO WIELKIE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hihi no widzisz jak to jest jeszcze kilka dni temu pisałaś że Zuzia nie bierze sie do siedzenia a tu proszę taka Niespodziankę mamusi zrobiła

A ja musze sie pochwalić dzis Bartoszek ładnie zaczął składać sylaby w mama cudnie to brzmi

hihi jeszcze robi to nieświadomie ale super uczucie :ico_haha_01: :-D :-D :-D

lidziasc
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 09:52

witam niedzielnie :-D

Martyna ma katar :ico_noniewiem:
taki gesty
i niechce gruszka schodzic
co kupic????????????????????? fride czy katarek???????????

brawo dla zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 16:23

lidziasc, ja mam fride i dobrze schodzi. a mozesz kupic nasivin na katar i sa kropelki do buzi fenistil dla katar

a my mamy nastepne 2 zabki-gorne jedynki

gozdzik, a kupowalas juz malemu kombinezon? jaki rozmiar

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 19:46

ja polecam fridę. slicznie nam schodzi każdy katarek :ico_sorki:

my mamy kombinezon na 68 i jeden na 74. póki co jest dobry ten na 68, ale na zimę to ten na 74 będzie moim zdaniem idealny, albo i nawet za mały, jeśli maluch będzie rosł z taką szybkością :-D

brawa brawa dla Zuzinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i za ząbale i za siadanie :ico_brawa_01: dzielna dziewucha!

lidziasc
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 21:45

dzieki za porady
psikam jej marimarem ale ma taki duzy "psik" ze az sie biedna zanosi od tego płaczem
kupie ta fride jednak

a gdzie obiecane focie??????????
ja juz wrzucam :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 paź 2010, 07:51

ja obiecuję fotki wrzucić dziś :ico_sorki:

my na katar dajemy małemu Nasivin w sprawu. bardzo mały "psik", przez co Tobiksię nie denerwuje :ico_sorki: także polecam.

lidziasc, Martynka super laseczka ;-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2010, 08:32

Witajcie wczoraj trzy razy pisałam posta i mi go wcieło :ico_zly: tak sie wkurzyłam ze dałam sobie spokój
Martyna ma kata
bidulka dla takiego maluszka katar jest bardzo meczący
Tak jak pisały dziewczyny polecam fride ale znów takim rewelacyjnym urządzeniem to nie jest ciekawi mnie ten katarek
ja przy dzieciaczkach zawsze stosowałam sol morska i nasivin na noc
od razu przynosił ulge a na kołderke jedna kropelka olejku oil olbas
MARTYNKA śliczna :-D
:-D :-D :-D :-D :-D i już jak duża oj rosną nam te pociechy
gozdzik, a kupowalas juz malemu kombinezon? jaki rozmiar
ja mam dwa ponieważ :ico_tort: Bartoszka juz woże w kombinezonie ubieram mu body i rajtuzki lub jest w pajacyku tak jak po domu i myk do kombinezon ka i na spacer juz przyszykowany to zdecydowanie mi ułatwia przygotowanie dwójki dzieciaczków na spacerek ten pierwszy z metki ma 6 miesiecy to pewnie roz 74 a drugi 80
ale on jest duży ale w sumie do wózka mogłby być ale kupiłam dwa nie lubie za duzych ciuszków
co do rozmiarów to tez kochana trudno radzic bo co producent to troche inna rozmiarówka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
mój raz sie miesci do 74 ledwo na styk a np mam takiego pajaca ze chyba za mdwa miesiace nawet będzie za duży
aa
sikam jej marimarem ale ma taki duzy "psik"

skoro Martynka boi sie tego psiku lub ja drazni taka ilość po prostu kup jej w ampułkach wode fizjologiczna i wpuszczaj jej po kropelce nosek sie nawilży i od razu będzie jej lepiej
dobra ja zmykam bo Bartoszek sie juz zlosci

Wróć do „Przedszkolaczki”