stawiam

mała tak się rozszalała że budzi mnie o 4 rano i "biega" a matka nie może zasnąć!!!zasypiam o 5 a od 7.30 moje drugie dziecko woła "mama czy już jest rano??" i tyle spania pomijając że co godzinę wstaje siusiu....

superstawiamza 23 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam borsuka małego w domku, jak się urzodzil to spał mi przez pierwsze 3 miesiące do 13.00 (oczywiscie z co 2-3h przebudka na cyca), ale dałam radę się wyspać, potem długo chyba do roku a nawet do 1,5 roku spal do 10.00 a teraz wstajemy tak 9.00-9.30ranny ptaszek - chyba jak prawe każde dziecko ;) u mojej szwagierki o 4 potrafi wstać i już sie nie uspac ;p
byliśmy na żółwiku sammyma na co idziecie do kina??
nudne? hehehe JAk dla mnie za krótkieczemu niedziele takie nudne są?;/
ale już daleko na przodzie jesteśstawiamza 23 tydzień!!!!
to moja potrafi mi podnosić powieki o 7 i mówi wtedy "wstawaj, już jest rano"moje drugie dziecko woła "mama czy już jest rano??"
to tylko pozazdrościć, choć w sumie to Ula też nie śpi jakoś tragicznie, raczej się wysypiam.ja mam borsuka małego w domku,
i się załapałaś ;)może i ja załapię się na 100 stronkę
może rzeczywiście przeżywa wyjazd, dzieci różnie reagująOliwka zrobiła scenę w przedszkolu i nei dała się zostawic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość