Tynusz, to sporo już masz kupione, pamiętam, że mi przy Uli mówiono, żeby się nie spieszyć... jakieś przesądy i my wózek kupiliśmy, jak wróciłam z Ulą ze szpitala, a łóżeczko dostałam od znajomych i JArek je składał na miesiąc przed porodem.
madzka napisał/a:
A tak w ogóle to dziewczyny jaką firmę najbardziej polecacie,chodzi mi o smoczki,butelki itp.
z kosmetyków z czystym sumieniem mogę polecić linomag maść do codziennej pielęgnacji pupy, tormentiol na odparzenia i linomag olejek do kąpieli... rewelacja i dużo tańsze od oilatum. Jeśli chodzi o smoczki i butelki, to my używaliśmy NUK. A jeśli chodzi o chusteczki do pupy to polecam te rossmanowskie. Są tanie i super delikatne. Laktator mam ręczny z medeli, też jest świetny,a i z medeli mam maść na brodawki purelan, też rewelacyjny, tylko nie jest tani, ale u mnie sprawdził się idealnie.
Tomme Teppee
też się zastanawiałam, moja kuzynka ma i sobie chwali.
A tak wogóle dziewczyny nie pochwalilam się, że już z mężem zamówiliśmy szafę pod zabudowę,
to super

Zmiany i niedługo poczujesz że dzidzia blisko
Tynusz tak miałam zamiar Oliwkę wziąść do sirodka
ale to i tak super, że pod drzwiami usłyszała. JA teraz w środę idę na usg i mam zamiar zabrać całą moją rodzinkę