[ Dodano: 2010-10-18, 15:29 ]
widzę, że Ty też pochodzisz z takiej wsi co ja. Jak wyszłam za mąż to wszyscy patrzyli mi się na brzuch i zastanawiali się jak to możliwe, że 2 miesiące po ślubie już mam taki duży brzuch

heh... u mnie to wiocha jak cholera.. moze z 900 osob mieszkaa, a wiekszosc stare baby plotkary.. teraz to nikt nie patrzy na to, ze jestesmy szczesliwe itd... tylko na to, ze bede miala dziecko bez slubu heh...widzę, że Ty też pochodzisz z takiej wsi co ja. Jak wyszłam za mąż to wszyscy patrzyli mi się na brzuch i zastanawiali się jak to możliwe, że 2 miesiące po ślubie już mam taki duży brzucha jedna sąsiadka przyleciała do mojej mamy i usilnie wyciągnęła mnie z pokoju, żeby mnie o coś zapytać, co by mi brzuch zobaczyć
![]()
bo masz normalna rodzine...Ja jestem jeszcze przed ślubem (tzw wpadka) ale u mnie w rodzinie wszyscy się cieszą jak głupki! Zwłaszcza babcia
ja rowniez jesem przed slubem i dopiero po urodzeniu dziecka bedziemy o tym myslec pozatym jestesmy z K juz ze soba 7 lat tez nie planowalismy w ten czas akurat dzidziusia ale bardzo wszyscy sie cieszą wkoncu predzej czy pozniej chcielibysmy miec dziecko ...NowaSejana
Ja jestem jeszcze przed ślubem (tzw wpadka) ale u mnie w rodzinie wszyscy się cieszą jak głupki! Zwłaszcza babcia
znam ten bół ach te banki nam tez odmówili i musielismy dobrac 2 szybkie pozyczki na kwote 100tys i procent 18%Odmowili mi kredytu na kupno domu
oj kochana, u mnie to babcia najmadrzejsza jestA szkoda bo juz fajny domek znalazlam a nie bylo to proste bo musial byc zaakceptowany przez babcie mame i ciotke bo ja sama w wieku 30 lat gowno wiem
kochana trzymam &&&, zeby sie udaloI o tyle o ile ja to jakos chyba przetrawilam -jescze jest jedna malenka nadzieja ze dadza mojemu M.kredyt i mi na reszte pozyczke -ale bardzo nikla...![]()
my tak teraz myslimy, a ludzie sa niestety okropni i bezlitosni...My z M. tez nie mamy slubu bo nie obraczka sie dzieci robia dzidzia to naprawde maly cud jest anie zaden wstyd!!!
kochana nie smiecisz nam... ja tez dzisiaj napisalam duzo o swoich problemach, kazda z nas ma prawo sie wygadacdobra...dziewczyny nie bede wam smecic ale rozumiem za do bolu jak to jest z"rodzinka"
az 18%2 szybkie pozyczki na kwote 100tys i procent 18%![]()
dobrze, ze dotarlo, bo do niektorych zadne argumenty nie trafiaja i to jest najgorsze... moja mama jeszcze niedawno mi powiedziala, ze moze P: jednak sie rozmysli i nie zamieszka z namitez pochodze ze wsi i jedna babcia głupiio gadala ( takie wiejskie gadanie) zebysmy chociaz male przyjecie zrobili no bo jak to tak bez ślubu i wogole i na poczatku nawet moja mame w to wciagła przykro mi sie zrobilo po jej slowach czy nie bedzie mi przeszkadzało ze bede "PANNĄ Z DZIECKIEM" mysle sobie no matko kochana jaka ja panna z dzieckiem przeciez nie jestem sama mam partnera ale teraz jzu sie uspokoily dotarlo do nich ze to nasza decyzja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość