Pinko
no moja tak zaczęła, sama jeść już nie chce, tylko żeby ją karmić, bo ona jest dzidzia
Moja też tak robiła :) mamo ubierz mnie, nakarm, bo ja też chce być małą dzidzią, ale jej powiedziała że bedzie starszą siostrą i bede potrzebowała jej pomocy, ze jak sie udzrodzi braciszek, jak ona stanie sie znowu małą dzidząią to kto mi pieluszki bedzie podawał, mydełko jak bede kąpać maluszka, kto pomoże wózek prowadzić i kto bedzie sie bawił z braciszkiem, ze jest mi potrzebna, i mam spokój, teraz wszystkim mówi że bedzie starsza siostrą i bedzie pomagać mamie przy braciszku
anijka
byłam u lekarza dostałam rovamecynę -antybiotyk
Nie martw sie tą rovamycyną, ja ją brałam od 2 do 7 miesiąca w pierwszej ciazy bo miałam toksoplazmoze, bardzo sie denerwowałam że antybiotyk w ciaży musze brać, ale to sie nie
odbiło na Matyldzi.
Tynusz1
kurde chciałabym już żeby był przełom grudnia i stycznia bym mogła ciuskzki już prać hhe :D
ja również ,i najlepiej już kołyske postawić, i tak zeby stało i czekało :)
tylko kurcze ja od jakiegos czasu czuje taki dziwny niepokój i cały czas mam wrażenie że wcześniak sie urodzi

mama mówi ze mam sobie nie wmawiać i że odpoczywać i ze Matylde miałam wywoływaną 2 tygodnie po terminie, że ona wszystkie 3 porody miała wywoływane wiec to moze rodzinne , ale ja mam takie przeczucie dziwne, wiec sie denerwuje i zastanawiam czy wszystkiego wcześniej już nie przygotować
buzok14 ja mam na wiekszości ubranek napisane ze bawełna ale prać w 60 stopniach, co sie moze stać z nimi jak je wygotuje ?