hej
u mnie z czasem cieżko wpadam przewaznie tylko na czytanko, wybaczcie
Krystianek ma znowu odwołanie od szczepionek bo bilirubina mu sie trzyma jeszcze.. na poczatku października była 3,14..

w listopadzie mamy robic nastepne badania krwi ale ja nie chce czekac i jade na prywatna konsultacje w przyszłym tygodniu... może ktoras z was wie czy taki pozniom bilirubiny jest grozny dla dziecka??? teraz pewnie ma mniej ale nie wiem ile bo badania dopiero będa robione...
po za tym młody przeziębiony.. ale na szczescie mu po mału przechodzi
Karolka po weekendzie u babci szaleje.... i staram sie ja przestawic na tryb " w domu" to juz 5 dzien tak z nią walczę ale juz dzisiaj zasnęła w ciagu 20 minut wiec nie było tak źle...

no ale zasypiała zupełnie sama a teraz musze z nią byc do puki nie zasnie.. jakbym wiedziała ze tak ta jedna noc u babci zepsuje moja kilkumiesieczna prace to bym nie pozwoliła jej zostac..
dzieciaczki Wasze śliczne, fotki super
no i

dla wszystkich swietujących dzieciaczków
mój Krystianek waży 6650 i nosi ciuszki na 74 ale nie wiem ile ma wzrostu jak go zmierze to napisze..
zbieram sie cały czas do zrobienia nowych fotek i jakos nie bardzo mam czas nawet naładowac baterie od cyfrówki
nadal jesteśmy na cycu i tylko raz na jakis czas daje krystiankowi (około 2 - 3 razy w tygodniu) jakiś deserek słoiczkowy.
wisnia super ze są szanse ze bedzie wszystko ok, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bedzie dobrze
[ Dodano: 2010-10-22, 23:52 ]
a co do szczepinek to ja bede szczepic Krystianka tymi 5w1 tak jak Karolinke i nic po za tym zadnych dodatkowych a najchetniej to nie szczepiłabym wcale ale w zasadzie to troche boje sie ze jak nie zaszczepie to może byc gorzej i w razie choroby plułabym sobie w brode
[ Dodano: 2010-10-23, 10:34 ]
hej
stawiam

z okazji moich imienin