surtsey, jak trenowałam siatkówkę miałam kumpelę w drużynie która była wyyysoka bardzo i miała największe cycki jakie widziałam (oprócz staruszek niektórych), to powiem Wam że w szatni albo pod prysznicem jak na nie patrzyłam, to wyglądały jak straszaki...
Agnieszka26, przez Ciebie zachciało mi się seksu. Mąż będzie za ok 2 godziny, ale po 14 godzinach i jeździe na motorze wątpię żeby mu się cokolwiek chciało. zje placki (ziemniaczane a nie krowie ) i spać. i na pewno będzie prosił o głaskanie, on to uwielbia... gorzej niż dziecko :)
chyba spadam spać, bo mam świadomosć tego jutrzejszego wstawania o świcie.... ubranko pod dyktando Agi gotowe
Tylko mi tu nie świntuszcie za bardzo, bo nie dam rady doczytać, no i nie wiem jak jutro, bo z dyrą będe siedzieć, to przy niej nie wypada
moj kiedyś mowił że miał doczynienia z mega cycami fajnie wyglądały w bluzce ale bez to połowa cycków wielkie obleśne brodawy i suty. mimo że był napalonym gówniarzem odechciało mu się wszystkiego, bunt i smutny korniszonek.