ja nie mam łozeczka drewnianego tylko turystyczne
[ Dodano: 2010-10-24, 22:20 ]
ja bardzo bym chiaciała i mysle ze to lzoeczko co mam to bedzie i dla drugiego dobreDziewczyny a planujecie jeszcze dzieci?
dobrze jest tak z zaskoczenia jak ja mialam, 18 miesięcy róznicy bo Franek zaplanowala sie nam w pierwszym "normalnym" cyklu. A miesiac wczesniej bylam na USG i podejrzewali u mnie zespół policystycznych jajnik a to miało znaczyć, że nie będzie łatwo o drugie albo wcale może nie być - i jak tu wierzyć medycynie????????????tak mniejsza roznica wieku dobra ale to fakt patrzy sie na finanse a potem wszystko sie przeciaga
na pewno z zaskoczenia tez fajnie ale musialas sie nameczyc co? przy tak malej roznicy miedzy dziecmidobrze jest tak z zaskoczenia jak ja mialam, 18 miesięcy róznicy bo Franek zaplanowala sie nam w pierwszym "normalnym" cyklu. A miesiac wczesniej bylam na USG i podejrzewali u mnie zespół policystycznych jajnik a to miało znaczyć, że nie będzie łatwo o drugie albo wcale może nie być - i jak tu wierzyć medycynie????????????
to trzymam mocno kciuki@@@.najblize pare miesiecy bedzie decydujace
no kochana u Cibie to córeczka by się juszcze przydałaja wychowałam dwojkę w drenianych
zdrowiej szybciutkoa ja chora goraczka mnie lamie
i to jest fakt ja tak zwlekałam, i co? Mam nadzieje, że moje bąble kiedy się będą dobrze dogadywaćtak mniejsza roznica wieku dobra ale to fakt patrzy sie na finanse a potem wszystko sie przeciaga
jak beda starsze to na pewnoi to jest fakt ja tak zwlekałam, i co? Mam nadzieje, że moje bąble kiedy się będą dobrze dogadywać
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość