ja stawiam tylko torcika imieninowego i zmykam od kompa

może robisz z kiepskiego mięska, pewnie kupujesz normalnie w sklepie takie gotowe mięsko mielone. Mnie mama załatwia wieprzowo wołowe takie u gospodyni swojskie, ale jak nie masz dostępu do takiego to normalnie w sklepie mięsnym możesz poprosić żeby z wybranych przez Ciebie kawałków CI zmielili i będzie też okale mi w ogóle one nie wychodzą
mmmm wygląda smakowicie. Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń kobietkoja stawiam tylko torcika imieninowego i zmykam od kompa
ja takiego w ogóle nie kupuję.. my mówimy że tam pies z budą przemielony. Kupuję w mięsnym gdzie mielą na miejscu mięso które im pokażesz palcem.buzok14 napisał/a:
pewnie kupujesz normalnie w sklepie takie gotowe mięsko mielone
dokładnie
tak płaci się słono a jak coś trzeba to i tak się idzie prywatniebo w koncu sie placi to ubezpiecznie
śmieszne hehe a to ci teorię wymyślił.Na moje oko to on problemu nie widzi. Gdybyś przyszła z obsypanym dzieckiem to pewnie przepisałby maśc sterydową i problem z głowy. Zginęło????zginęło.a co tego że wróciło za parę dni????posmarowac jeszcze razNo i krostki to niby nie objaw bo organizm caly czas pracuje i wypryski sa normalne -
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość