hej dziewczyny
Ja wczoraj bylam prawie 3 godziny na zebraniu u mlodego, 2 godziny na ogolnym a potem godzine dyskutowalam sobie z paniami.
Okazuje sie, ze w przedszkolu jest jakas bakteria, zreszta ja to juz wiem od dawna, bo te choroby mateusza dziwne sa. A on poprostu ma bakterie ktora wlazla mu w nos, i tak sie co tydzien uaktywnia.
Na domiar złego ta cholerna bakteria wlazla mu teraz w oczka i ma okropne zapalenie spojowek, bakteryjne jak nic, bo leci mu straszna ropa z oczkow.
Takze dzisija do lekarza. Za pewne dostanie jakies krople z antybiotykiem do spojowek i pewnie dostaniemy skierowanie na wymaz z nosa, zeby zbadac bakterie na moje oko to paciorkowiec albo gronkowiec
no i potem lekarz dobierze nam jakis ogolny antybiotyk na to dziadostwo, i chyba jak to wyleczymy to ja go juz do urodzenia malej do przedszkola puszczac nie bede, no moze pojdzie na to pasowanie zreszta zobaczymy. Trudne to cholerstwo wyleczyc a latwo sie zarazic, dzieci pocieraja gile z nosa potem raczka lapia za zabawke inne dziecko zlapie zabawke potem potrze nos czy oczko no i gotowe
Ech....... a mateusz ewidentnie pocierajac gluta a potem ta reka oczy tak sobie bakterie przeniosl do oka.
Ja ide 3 listopada na ten posiew w kierunku paciorkowca z pochwy i kurde wyniki beda po 15 wiec wspaniale bo przynajmniej musze do 15 wytrzymac, ciekawe czy sie uda
wolalabym doczekac do 15 bo Mati wtedy ma pasowanie na przedszkolaka a ja bym bardzo chciala na nie pojsc.
aniaj84, Mialas lezec!!!!!!!!!!! a Ty sie na sprzatanie szafy szykujesz??????
??????/
MoniaM to co było w maju to nic w porównaniu co teraz wyprawia!!!
za 37 tydz jeszcze stawiam