Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 12:48

bozena, dużo zdrówka dla Antka...
dziekuję :ico_sorki:
nie powinnaś odpuszczać rehabilitacji, na pewno znajdzie się ktoś kto Cię podmieni i w ten sposób pomoże..
wiem, wiem ale dzis nie moge go zostawić, najwyżej jutro rano pojadę, powiem jak jest sytuacja to mi może przelożą ten jeden zabieg i przez kilka dni poza kolejnościa rano zrobią. Babcia będzie z Franiem a G wróci późno, trudno na 10 zabiegów jak 1 odpuszczę to nie bezie źle tym bardziej, że w grudniu powtorka. Zapytam jeszcze jedna sąsiadkę ktorą Antoś lubi czy ewentualnie nie zostalaby z nim przez godzinkę.

mal
Wodzu
Wodzu

27 paź 2010, 12:50

spadlamznieba, ja nic nie brałam mnie pomagało wypicie mleka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2010, 12:53

mal, ja mam uczulenie na mleko, jako małe dziecko miałam zły zespół wchłaniania i samego mleka od tamtego czasu nie tykam. :( a słyszałam ze super pomocne jest to mleko

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 12:54

a czy na zgagę brałyście jakieś tabletki? mi kompletnie nic nie pomaga, czy coś zjem czy nie zjem, czy owoc czy tłuste i tak mam zgagę. jest coraz gorsza, płonę od środka.
wiem bidulko o czym piszesz ja przy Franku to nawet po wodzie miałam ogien. Nie mogę sobie teraz przypomnieć ale cos brałam i pomagało na krotko ale zawsze coś.

[ Dodano: 2010-10-27, 12:55 ]
mal, ja mam uczulenie na mleko
apróbowałaś sojowe?

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 paź 2010, 12:55

Witam.
spadlamznieba, Ja na zgage biore rennie i mi pomaga spróbuj może Tobie też pomoże :ico_sorki: I tam nie przesadzaj z tymi zakupami ja wiem jak to jest leżec uwierz :ico_szoking: Ale nie zaszkodzi wiecej leniuchowania co. Zelazo na anemie hmmm ja miałam okropne zaparcia po nim może spróbuj metodą buraczki soczki i warzywka jak nie będzie lepiej to wtedy zawsze naturalne żelazo lepsze niż lek :ico_noniewiem: bozena, Dużo zdrówka dla Antka :ico_sorki: A z Tą rehabilitacją to może faktycznie sąsiadke popros napewno się zgodzi na godzinkę.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

27 paź 2010, 12:56

a czy na zgagę brałyście jakieś tabletki? mi kompletnie nic nie pomaga, czy coś zjem czy nie zjem, czy owoc czy tłuste i tak mam zgagę. jest coraz gorsza, płonę od środka.
mi pomagało mleczko z apteki.

dobrze że wszystko wporządku. ja kochana też mam takie zawroty i okropne problemy w oddychaniem a na dormiar złego jakoś mam wiecej śluzu :ico_wstydzioch:

Agnieszka26

27 paź 2010, 12:57

spadlaznieba mi po mleku jeszcze gorzej wiec chyba nie każdej pomaga. A migdały możesz?

[ Dodano: 2010-10-27, 12:58 ]
Miluska nie strasz mnie ja też :ico_szoking: A to cos złego?

[ Dodano: 2010-10-27, 12:59 ]
Z tym sluzem bo napisałam tak że trzeba się domyslac.... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

27 paź 2010, 13:00

Miluśka, ja też mam śluz, nie wiem czemu tego tak dużo... jest zawsze tego samego koloru taki ecru, kremowy, nie wiem jak to określić...
oddychać ledwo co oddycham, jak mówię np 3 zdania pod rząd to sapię jak po biegu, bolą mnie często żebra, jakby mnie Mała kopała. tak dziwnie kłuje. Ta zgaga... Skurcze łydek to już nie wspomnę , dziś w nocy znowu się obudziłam i tak po cichu powiedziałam "ała głupi skurcz!" i A się zerwał, jak zobaczył że łapie się za łydkę to skomentował "Ty głupolu...nie strasz!" :)

TO jest coś okropnego!

Agnieszka26, żelazo i inne witaminy biore od paru miesięcy, teraz odłożyłam bo brałam antybiotyki i nie mogłam brać witamin. Może skusze się na reennie?

[ Dodano: 2010-10-27, 13:01 ]
A migdały możesz?
pewnie że mogę ale mi nie pomagają:(

Agnieszka26

27 paź 2010, 13:03

Może skusze się na reennie?
Napewno nie zaszkodzi mi lekarz kazał brac bo też umierałam. jedną possasz i masz spokuj długo długo jesli nie pomoże to spokojnie następną można wziąć :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-10-27, 13:04 ]
A skurczy łydek na szczęscie nie mam :ico_sorki: Ale współczuje... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2010, 13:04

zadzwoniłam do sąsiadki, niestety za pół godziny wychodzi do pracy :ico_placzek: ale poleca się na przyszłość :ico_oczko: inne maja dzieci a nie chciałabym narażać maluchy na kontakt jesli to okaże się wirus. No nic jutro pojadę rano jak G będzie w domu i pogadam może da się coś z tym zrobić.

Ten śluz to chyba normalny ja tez pamietam jakos tak duzo go było pod koniec.

Wróć do „Pozostałe”