no ja podawałam swoj numer na forum
i nasz robaczek podawał
Trzeba sie jakos informowac
szkoda, ze z sylwia kontaktu nie mamy
Dziewczyny ja umieram, maraton dla mnie teraz to wybranie sie do przychodni na inna dzielnice
Ledwo zyje, nogi w tylek wlaza, a jak mloda na dol naciska
Mateusz zrobil w swoim pokoju taka rozpierduche, ze wejsc sie nie da
a meza nie ma by to ogarnal, chyba przed spaniem wezme szczote i zgarne to wszystko na koniec pokoju
najgosze to chylanie do tych bambetli.
u lekarza tak jak przypuszczalam podejrzenie bakterii, w morde ja to pediatra juz moglabym byc choc od tych najprostszych chorb
no, ale w koncu farmakologie mialam
lecze go dobrze no i oprocz tego dostal antybiotyk w kroplach do oczek, i mam to mateuszowi wpuszczac 5 razy dziennie tylko ciekawe jak jak on wcale nie chce sobie tego dac. Z malym dzieckiem latwiej a z takim cwaniakiem to juz nie tak prosto
No i skierowanie na wymaz z nosa co by zdiagnozowac te bakterie i ja wyleczyc co by po organizmie nie kursowala. Lekarz powiedzial, ze jak wypedzimy te bakterie to juz nie powinien chorowac no chyba, ze cos nowego w przedszkolu sie zacznie....
[ Dodano: 2010-10-27, 17:51 ]
w ciagu ostatnich kilku dni boli mnie brzuch tak na górze, a jak nacisnę to boli jeszcze bardziej, czy wy cos takiego tez macie? wiecie co to moze byc ??