superasnie !!!!!od razu posciel przyszla! alez super! piekny napis oliwia, az wyje jak głupia ! :)
zrób fotke i pochwal się
Ok ale ja i tak się marwie, bo same wiecie jak to jest wsadzę ją do busa, gdzie niby kierowca tata, ale on jest w pracy i musi zwracać uwage na drogę, a bus będzie pełen obcych ludzi. No ale nie mam wyjścia to kwestia 15 min drogi jakoś damy rade. Babcia będzie w pogotowiubuzok dobrze ze udalo sie to tak zalatwic
Z kąd ja to znam, mój gin twierdzi, że lepiej za niskie niż za wysokie, ale bez przesady, wczoraj 80/50 dziś82/40. Ale damy rade. Moja mama twierdzi, że kobiety nic nie złamie, że my musimy być twarde. I tak jest.wiekszosc ludzi ma za wysoki cisnienie a ja moim do chodnika siegam
jeju bidulek mały. Ja już wolę jak Oliwka jest chora na jakiekolwiek grypy, infekcje, tylko nie na jelitówkę, 2x leżala mi w szpitalu odwodniona, gdzie raz miała wykrytego rotawirusa. Także współczuję z całego serca Antosiowi. Mam nadzieje, że to jakaś bakteria tylko, że naprawde coś zjadł i mu lada chwilka miniejuż nie wiem co mam robić z tym Antoskiem chyba mu czopka na zatrzymanie wymiotów wetknę w pupę - mam taki jeszcze z poprzedniej podobnej infekcji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość