cześc dziewczyny,
ja też dostałam ostatnio magnez od lekarza, mnie znowu drgała bardzo powieka i miałam kołatania serca, na razie ucichło, zobaczymy.
dziewczyny a co to znaczy to twardnienie brzucha??bo ja się tak zastanawiam, zcasem wieczorem mam taki jakby strasznie ciężki, jak się objawia to twardnienie???
Fintifluszka, ja ci nie zazdroszczę tego niemieckiego jedzenia. I tak uważam, że i tak za dużo chemii wszędzie, ale jak piszesz, że ogórki mają tę samą wielkośc i są identyczne to one chyba koło ogórków tylko leżały
ja bardzo przywiązuje uwagę do tego co jem i uważam, że kiedyś było mniej dostępnych produktów, ale były jednak zdrowsze. nie było tyle barwników i konserwantów.
aga216 bardzo ładny brzuszek, a te dżinsy to te z allegro??/bardzo ładnie leżą
NowaSejana a czemu wędliny ohydne?>?? o takim samym smaku wszytskie czy jak????Bo w Polsce wcale nie lepsze. Wszystko jednakowo smakuje, napchane dodatków, a mięsa tylko 50%. reszta to E. jeszcze jak pojadę na wieś do rodziców, to tam wszytko smakuje inaczej. jest lepsze, szynka pachnie i smakuje jak szynka, bułeczka chrupiąca. A tu w mieście to nawet normalnego chleba kupić nie można, bo nie dość, że chleby kilka razy odświeżane, to na drugi dzień stary. Natworzyli sklepów i im to po prostu nie idzie. bułka, zwykła kajzerka jest tak twarda, że można nią zabić.