hej!
no poszedł z zębami...chyba na dniach dojdzie ostatnia jedynka górna...bo maruda na maxa...
i wreszcie siada....ufffffffffffffffff.........
ja dietuję, dietuję...wczoraj wyjęłam spodnie sprzed 3-4lat i weszłam!!! ale jeszcze kilka kg mi zostało. byłam też z Hanką na basenie i postanowiłam sobie kupić karnet na 2wejścia tygodniowo i jeździć....ja lubię pływać a ruch mi potrzebny...
hormiga witaj! pracujesz? to fajnie...ja jeszcze się nie zmobilizowałam . poza tym, nie wiem jak to będzie...bo Tom jak zostaje beze mnie na chwile, to beczy od razu
[ Dodano: 2010-11-07, 12:06 ]
wisnia3006, zdróweczka!!! ale po antybiotyku powinno raz dwa przejść...
Qanchita, pierwsza faza trwa tyle ile chcesz...od 1-10 dni max. ja zrobiłam 7dni, bo więcej nie dałam rady. teraz mam 2etap w rytmie 1/1 czyli jeden dzień same proteiny, a drugi proteiny i warzywa. mam świetnego bloga i z niego biorę przepisy. wszystko pięknie, bo można robić sobie cuda do jedzenia. i ja, wielka miłośniczka ziemniaków i chleba daję radę bez problemu.
Tom też jest fanem kabelków....przy radiu kombinuje, stuka, kręci i szarpie za kable....mały drań! i najbardziej lubi chodzenie po schodach. wczoraj sam szedł z pchaczem!!! normalnie mnie osłabia....