mal
Wodzu
Wodzu

08 lis 2010, 13:56

spadlamznieba, to jest normalne że się boisz :ico_oczko: ale szybko co to minie jak tylko zobaczysz ze sobie radzisz i sama będziesz zdziwiona jak szybko instynkt się pojawia

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2010, 13:58

jezeli bedę potrzebować pomocy, to zadzwonie do mojej mamy albo siostry A
albo napiszesz do mnie to napewno doradzimy :-D :-D :-D . A jeśli chodzi o przemądrzałe teściówki to Ci powiem, że łatwo jest je oddelegować, bo tak jak mówisz to nasze dzieciaki, a jak mają ochotę to niech sobie zrobią kolejne swoje. Moja mamcia to pewnie na początku będzie chciała na kilka dni do mnie przyjechać, ale akurat jej się nie obawaiam, bardziej tej co mieszka naprzeciwko, i jak urodzę to sobie o nas może przypomnieć, ale jak tylko wyczuję, że wchodzi na podwórko to zamlnę dom na klucz, trudno, sama tego chciała :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-11-08, 12:59 ]
to jest normalne że się boisz ale szybko co to minie jak tylko zobaczysz ze sobie radzisz i sama będziesz zdziwiona jak szybko instynkt się pojawia

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2010, 13:59

ale szybko co to minie jak tylko zobaczysz ze sobie radzisz i sama będziesz zdziwiona jak szybko instynkt się pojawia
ja już bym mogła mieć to maleństwo w domu, ale boje się że cośzrobie nie tak. oby ten insynkt pojawił się jak najszybciej.
:ico_noniewiem:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2010, 14:01

Witaj Miluśka, jak samopoczucie?

Awatar użytkownika
spadlamznieba

08 lis 2010, 14:01

albo napiszesz do mnie to napewno doradzimy
w to nie wątpię! W 5 minut będę mieć odpowiedź :)
będzie chciała na kilka dni do mnie przyjechać
moja już przygotowuje mi w zamrażalce zapasy, żebym na początku była zajęta maleństwem.

tak w ogóle, to musze sobie przygotować listę rzeczy których nie mogę jeść- wiem tylko że bigosu nie bardzo, bo może spore problemy wyrządzić maleństwu

[ Dodano: 2010-11-08, 13:04 ]
ale ulewa!

[ Dodano: 2010-11-08, 13:05 ]
mam wrażenie od wczoraj, jakby ten brzuch był mniej napięty (W sensie skóry), tak jakby tam coś ubyło... dziwne...

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2010, 14:05

tak w ogóle, to musze sobie przygotować listę rzeczy których nie mogę jeść- wiem tylko że bigosu nie bardzo, bo może spore problemy wyrządzić maleństwu
hehe a to zaczyna się zabawny temat. pamiętam jak urodziłam, to mama mi gotowala tylko jakies delikatne pulpeciki z marchewką i ziemniakami, no i rosołek.
Napewno nie powinno się jeść smażonego no i takich ciężkich rzeczy które by powodowały kolki u maluszka :ico_sorki:
albo napiszesz do mnie to napewno doradzimy
żle się wyraziłam, bo chciałam napisać, że napiszesz do nas :-D

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

08 lis 2010, 14:06

moje drogie kochaniutkie.

na początku wysyłam buziaki do Dorotki. trzymaj się. jesteśmy wszystkie z Tobą :ico_pocieszyciel:

dziś jest okej. ale definitywny koniec ze spacerami nawet z dłuższym sprzątaniem. dziś zamiotłam kuchnię i korytarz i już mnie ciągnęlo.
wczoraj miałam ze 4 razy takie bóle ale bez równego odstępu czasowego.
jutro mam gina więc wszystko powiem.

wystraszyłam się ale nie tego że mogę urodzić ale że maleństwu może być źle. bo mi póki co nawet czop nie wyszedł. myślę że ten ból był spowodowany skróceniem szyjki. ale to jutro się wszystkiego dowiem.

Awatar użytkownika
spadlamznieba

08 lis 2010, 14:07

żle się wyraziłam, bo chciałam napisać, że napiszesz do nas
wiedziałam o co chodzi :)
Napewno nie powinno się jeść smażonego no i takich ciężkich rzeczy
czyli tak naprawde dużo warzyw, zup i owoców.

dobra, to zamawiam pizze, bo potem niebardzo :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Miluśka

08 lis 2010, 14:08

a no i spodziewam się że urodzę przed terminem więc nigdy nie wiadomo kiedy.

mnie to ekscytuje. jak zacznę czuć skurcze i będę dzwonić do męża krzycząc ''zaczeło się!''

mal
Wodzu
Wodzu

08 lis 2010, 14:08

ni do mnie przyjechać, ale akurat jej się nie obawaiam, bardziej tej co mieszka naprzeciwko,
oj oj :ico_nienie: pamietaj,że sama kiedyś będziesz teściową i nie wiem czy byś chciała aby tak o tobie myślano :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”