no nadrabiaj teraz póki możesz, bo potem faktycznie, dietka niskostrawna, a jeszcze tak jak moja Oliwka miała skaze bialkową, to nabiału pod żadną postacią nie mogłam.\dobra, to zamawiam pizze, bo potem niebardzo
oby wszystko bylo ok, bo u Ciebie w odróznieniu do spadlamznieba to jeszcze za wcześniewystraszyłam się ale nie tego że mogę urodzić ale że maleństwu może być źle. bo mi póki co nawet czop nie wyszedł. myślę że ten ból był spowodowany skróceniem szyjki. ale to jutro się wszystkiego dowiem.
ja też tak myśle :)Miluśka,każda z nas tak myślino i spodziewam się że urodzę przed terminem więc nigdy nie wiadomo kiedy.
co prawda to prawda... oszczędzaj się, toaleta , kuchnia , balkon (weranda) i łóżeczko.oby wszystko bylo ok, bo u Ciebie w odróznieniu do spadlamznieba to jeszcze za wcześnie .
ja jestem ciekawa jak będzie u mnie.i pewnie teraz też tak będzie
jutro pójdziesz do gina to wszystkiego się dowiesz, wspomnisz moje słowa że niepotrzebnie sięobawiałaś bo wszystko będzie ok!tylko właśnie u mnie chyba za wcześnie na takie objawy jak mam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość