Oj to załóż różowe okulary i pomysl że słońce swieciu mnie jest obrzydliwa...

hej :) między nami, forumowiczkami jest czysta chemia :)no i do Was oczywicie ciagnie..a mnie kurna coraz bardziej rozkałda choróbsko
taaa paliłam...spadlamznieba, Też paliłas? Bo mi to przeszkadza smierdzą mi ale chyba przez ten stres cos mnie wzięło

Też bez przesady mi lekarz mówił że w ciąży można brac oscilococinum takie granulki może spróbuj?super witaminy albo nie wiem
Ale nie palisztaaa paliłam...

Komus jeszcze problemami zasypywac głowe w takiej sytuacji jak moja nie bardzo wiadomo co powiedziec jak pocieszyc zdaje sobie z tego sprawe wiesz? Powiesz dobre słowo i zastanawiasz się czy to wogóle cos dało...jest się wygadać niż trzymać emocje.
tu nawet Kochanie nie chodzi o pocieszanie, bo tu słowa g.. dadzą. Tylko chodzi o to, żeby wyrzucić z siebie myśli. Chociaz rozumiem, moja mama też na ten temat nie za bardzo rozmawia... a jak ją zapytam czy robiła badania żeby sprawdzić czy torbiel się rozwinęła (ma ich sporo na kości udowej, gdzie miała operacje dawno temu) to mówi, ze boi się iść na badania, bo boi się ile tego ma.Komus jeszcze problemami zasypywac głowe w takiej sytuacji jak moja nie bardzo wiadomo co powiedziec jak pocieszyc zdaje sobie z tego sprawe wiesz? Powiesz dobre słowo i zastanawiasz się czy to wogóle cos dało...

Kurcze pogoń ją i to szybko na te badania nie ma co czekactu nawet Kochanie nie chodzi o pocieszanie, bo tu słowa g.. dadzą. Tylko chodzi o to, żeby wyrzucić z siebie myśli. Chociaz rozumiem, moja mama też na ten temat nie za bardzo rozmawia... a jak ją zapytam czy robiła badania żeby sprawdzić czy torbiel się rozwinęła (ma ich sporo na kości udowej, gdzie miała operacje dawno temu) to mówi, ze boi się iść na badania, bo boi się ile tego ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość