ale ja właśnie obawiam się że mi mogą, bo mam takie wodniste upławy... Ale co to może oznaczać?dobrusia, mi w ostatnich 2 tyg poprzedniej ciazy stwierdzili malowodzie, tez mowili, ze mi wody moga wyciekac, ale ja niczego takiego nie zaobserwowalam
ja tez mam strasznie wodniste uplawy, gin sie zdziwil jak mi wyciagnal wziernik, bo byl pelny bialego plynu... i to poprostu bakteria...ale ja właśnie obawiam się że mi mogą, bo mam takie wodniste upławy... Ale co to może oznaczać?
ale jesli masz szyjke zamknieta to chyba ten plyn nie mialby jak wyciekac nie?wyczytałam, że jeśli faktycznie my wycieka to zwiększa to ryzyko infekcji u matki i u dziecka jest duże prawdopodobieństwo wczesnego urodzenia (między 22 a 37 tyg ciązy) oby nie....
no tak... a przy badaniu w zeszłym tygodniu gin mi nic nie mówił, więc pewnie jest ok... Już sama nie wiem czy kupować te wkładki (bo one ponoć kosztują 50 zł...) czy czekać 3 tyg i na kolejnej wizycie się spytać co i jak. Jak myślicie?ale jesli masz szyjke zamknieta to chyba ten plyn nie mialby jak wyciekac nie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość