ciesze sie że tak piszesz i masz take podejscie.Ale dopuki nie sprubuje to nie mówie Dwa lata i zobaczymy medycyna do przodu brnie
I tu też masz namiastkę nauczenia go że to zawsze ty mu mówisz wszystko przypominasz i robisz i faktycznie ma to w d... bo wie że i tak mu powiesz jak nie zapytamoja mama też, gdzie ona rzadko kiedy co pamięta. a osoba, na któej najbardziej mi zależy ma wszystko w d
Ja też się cieszę tylko że czasami zawodzi ten optymizm, ale czasami nie znaczy zawszeciesze sie że tak piszesz i masz take podejscie.
Wypoczywaj należy się po wekendowym szalenstwie w szkoleJa też wypoczywam mała w przedszkolu, mama ma ją odebrać i ma zostac na noc u niej, bo sie umóiły z córką mojej siorki na nocleg u babci, oj biedna ta babcia
medycyna jest bezsilna - ludzie przeżywająDwa lata i zobaczymy medycyna do przodu brnie
wszystko przez te migdalki, aby do stycznia wtedy mamy wizytę w kajetanach i mam nadzieję od razu umówia go na zabieg. Oby tylko wtedy zdrowy był.Co ten Twój Franio taki chorowitek??/ Bidulek mały
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość