Dana :) z tego co sprawdzilam na mapie mam do Ciebie zaledwie 80 km :D
Musimy o tym powaznie porozmawiac :) bo wolalabym jechac do kogos tyle wiedzac ze zrobi mi dobrze, tak jak byc powinno nic ryzykowac - czytalam ostatnio ze jakas laska siadla na fotelu i fryzjera zaoferowala jej taka dawke rozjasniacza ze jej wlosy wypadly te na ktorych miala rozjasniacz polozony i to jeszcze na fotelu a sama fryzjerka powiedziala, ze pierwszy raz sie z czyms takim spotyka :O
Dana a masz gg? jak tylko masz to napisz do mnie - moj numer: 906614 to moze cos wymyslimy :)
A co do ludzi - ja tez zawsze staram sie byc uczciwa, czesto zamiast sklamac i miec spokoj przyznawalam sie (tak jak z pamietnym moim profesorem od ktorego wybieglam z placzem a wystarczylo sklamac ze chodzilam na wyklady :) ale zawsze to wszystko konczy sie dobrze :)
Malo tego ostatnio spotkalam sasiadow na osiedlu i mowia ze im udalo sie wyciagnac 50 tysiecy mniej za mieszkanie - i mysle sobie i co z tego :) wazne ze mamy gdzie mieszkac ze mozemy splacac kredyt i niewazne co musieli zrobic, jak sie wyklocac itd to cieszy mnie to co mam :)
CHOCIAZ ostatnio jestem podobno mega czepiajaca sie i moj maz nie moze ze mna wytrzymac - nie pozwalam mu palic, pic piwa albo dringa wieczorem ani grac na kompie

a to wszystko dla jego dobra bo palenei szkodzi, pic nie chce zeby pil bo czesto w malych ilosciach uzaleznia :D a zamiast grac powinien spedzac czas z nami ;) chyba troche przesadzam i musze cos z tym zrobic ale nie umiem
Swoja droga wymyslilam sposob zeby sobie ulatwic zycie - zapisze Nine do przedszkola normalnie - codziennie na kilka godzinek :) juz jest duza i troche mi smutno, ale mysle glownie o moim mezu bo on siedzi z nia calymi dniami a jak z nia nie siedzi to pracuje a jak nie pracuje to nie moze nawet pograc bo sie czepiam

wiec chodzila by wtedy 2 razy w tygodniu jak ja mam na rano do przedszkola, a 3 razy w tygodniu na kilka godzinek tak zeby tam zjesc obiad i pobawic sie z dziecmi - bo ostatnio nic nam nie chce jesc

(( i martwi mnie to troche a podobno przy dzieciach zjada wszystko - tylko znowu bede meic dylemat jak znalezc dobre przedszkole

no i nie takie drogie zeby bylo nas na nie stac

bo na naszym osiedlu chca 750zl miesiecznie a to juz sporo - poki co niby jest w zlobku w ktorym sie placi 1200zl miesiecznie ALE ona chodzi na karnety i placimy za karnet tylko 400zl za 50h i starcza na miesiac poki co :)
Zanudzam Was tu ale jestem w pracy i postanowilam zrobic przerwe zanim sie zabiore porzadnie za nia :)
Adia - Nina wieszala sie na moim mezu i cos jej w rece strzelilo, pozniej nie chciala nia ruszac - moj maz pojechal z nia do szpitala a ja musialam isc do pracy

nastawili i powiedzieli ze bedzie ruszac a ona nic i raczka jej wisiala - po tym pojechalam do szpitala i nas zostawili na dwa dni bo stwierdzili niedowlad reki

po czym wypuscili nas na przepustke i jak wrocilismy znowu to juz bylo w porzadku :) uff koniec
Dobra zabieram sie do pracy bo juz przesadzam troche z internetem ;) zwlaszcza ze wszystko u nas jest rejestrowane