mnie też niePrzy pierwszej ciąży mnie tak nie bolało,
nawet mi nie mow, bo im bliżej tym bardziej się boję. Z pierwszym dzieckiem to nie wiedziałam co mnie czeka, a teraz to wariuje ze strachuto już jedną nogą na porodówce jesteś
, bo dziś mija mi 30 tydz, częsujcie się
no a jakże by to inaczej miało byćja wczoraj byłam u gina!!z moim synkiem bo się uparł że on musi zobaczyć siostrę..
kochanyIga to ja twój braciszek"i zaczął kiwać do ekranu aż lekarz zaczął sie smiać.
miałaś ciężki poród za pierwszym razem? Ja przeżyłam mały koszmarek wtedy, ale teraz się nie denerwuje samym porodem, nastawiam się już na cesarkę, mam nadzieję, że będzie wyglądała tym razem bardziej profesjonalnie...wariuje ze strachu
czas najwyższy, daj znać czy doszla.dzisiaj planowo powinna przyjśc do mnie przesyłka z łóżeczkiem.
ja też muszę takie porządki zrobić u UliSprzątam zabawki synusia zanim ze szkoły wróci!!Połowa samochodzików do śmieci bo połamane ,ale przy nim nie wyrzucę bo mi nie da hehe
w końcuA ja własnie odebrałam łózeczko , nareszcie.
dobre i towszyskie boleści mi minęły , szkoda tylko, że na chwilkę
No to współczuję Ci kochana trzymaj się no i kontroluj teraz juz pewnie wiesz ,że to ważne.jestem.. to jednak cukrzyca ciążowa
bidulko a Ty taka młodziutka jesteś, myślałam ,że cukrzyca ciążowa to tylko kobiety po 30-tce dopada... Będzie dobrze, musisz się teraz nauczyć z tym żyć i funkcjonować.jestem.. to jednak cukrzyca ciążowa
obyW następnym tygodniu mam wizytę to zobaczymy mam nadzieję ,że nic się nie dzieje grożnego.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość