Gwona rączka też mi się bardzo podoba
Czekamy na wieści i zdjęcia z USG
Dobrusia doktor specjalnie chciał załapać twarzyczkę i tą źrenicę, więc starał się jak mógł,żeby ładne zdjęcie zrobić
Wielkie
za 25 tydzień
tabogucka co do spacerowania to mi lekarz też kazał dużo chodzić i ruszać się. Przy pierwszym porodzie prawie mi się rozeszło spojenie i mówi,że teraz ruch mi powinien pomóc, żeby tak nie bolało jak w pierwszej ciąży. Naprawdę nie życzę takiego bólu najgorszemu wrogowi
To nie fajnie,że nie lubisz swojej pracy, głupio tak chyba wstawać co rano i robić coś czego się nie lubi
A kiedy idziesz na zwolnienie ?
aga ja też tak mam,że czuję dzidzię z drugiej strony czasami
Czuję kopniaczki w szyjkę, czasem mocne i aż muszę wstać jeśli siedzę i trochę pochodzić,a czasem też czuję tak jakbym w jelita tuż przy odbycie
nie miałam tak w pierwszej ciąży
i w pęcherz za każdym razem jak mi się chce siku
Wielkie
za 20 tydzień
magda1614 za 20 tydzień
NowaSejana, oby dzidzia jak się urodzi nie chciała szaleć w nocy, tylko ładnie spała
Ja w nocy nie czuję ruchów ale jak tylko się obudzę rano to się dzidziuń zaczyna ruszać bardzo i tak już do wieczora czuję co chwilę ruchy
Oj, nie dobrze, że Cię choroba dopadła
Kuruj się i w razie czego "biegiem" do lekarza, żeby się nic gorszego nie rozwinęło
Ostatnio coraz częściej się zastanawiam jaki będzie drugi poród
Mam nadzieję,że jeszcze szybszy niż pierwszy ale mniej bolesny i zacznie się sam jak za pierwszym razem