wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2010, 23:16

kratka, super :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za1 zeba

tibby, powiedz mi co jadlas w 1 fazie dukana. ja dziis caly dzien jadlam jogurty ser bialy i ugotowalam sobie mieso z kurczaka a jutro rybka

lidziasc
Wodzu
Wodzu

24 lis 2010, 00:28

kratka a ja nie widze zdjecia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
brawo za zabeczka

Wisnia oj niefajnie tak mame przylapac...pewnie niezle sie wscieklas

ale sa osoby ktore tak lubia grzebac
dawno temu jeszcze w szkole pilonowalam takiego chlopca3latka
i jak rodzice z nim wyjechali na wczasy to dali mi klucze bym tam czasem swiatlo zaswiecila i pozwolili pomieszkac.
chodzilam satelite ogladac okna im pomylam i
mieli duzy balkon to sie tam opalalam
raz z kumpela tam poszlysmy spac a ona mi zaproponowala zebysmy sobie w szafach pogrzebaly :ico_szoking: bo ona tak lubi :ico_noniewiem:
czego szukac??niewiem
ale przegladla jakies zeszyty i sie znudzila :ico_puknij:
mojej mamy kolezanka tez tak miala raz ja mama zlapala u nas w domu i bylo jej b glupio nie umiala wytlumaczyc czemu bo okrasc by nie okradla :ico_puknij:

dziewczyny wozicie dzieci jeszcze w gondoli czy w spacerowkach??
ja juz znioslam ze strychu dzis spacerowke i gondolke czas odpiac.mimo ze mam regulowane oparcie to musze ja wyjac bo jak mi siedzi to sie boje czy nie "fiknie"

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 10:33

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbka Zuzi
U nas pogoda paskudna strasznie wieje :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-11-24, 09:39 ]
aaa zapomniałam w carrefour jest promocja na Pampersy
cena 84,99 np 4 za 132 sztuki

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 11:09

za ząbka Zuzi
to zosia ma teraz zabka

a co do pampersow o na prawde tanie ale mamy duzo bo osanio jak byla promocja w lidlu o moj maz kupic z 4 paczki
zuska dzis tez wyladowala za lozkiem ale nie wiem jak o zrobila ale grzecznie sobie siedziala

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 11:37

gozdzik napisał/a:
za ząbka Zuzi

to zosia ma teraz zabka
no tak chodziło mi o Zosie :ico_haha_02:
Jula dziś u Babci tak więc skorzystałam z okazji i zrobiłam inwentaryzacje w zabawkach

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

24 lis 2010, 14:02

wisnia3006, jadam w zasadzie wszystko (oprócz warzyw oczywiście). robiłam specjalne bułeczki sobie (można od 2-3szt.dziennie jeść ze wzgl na otręby, żeby potem nie było zaparć)

KAJZERKI:
2jajka
3łyżki mąki kukurydzianej lub skrobii
3łyżki jogurtu naturalnego
9łyżek otrąb (owsianych lub pszennych) - ja wolę owsiane
1łyżeczka proszku do pieczenia
ew.sól (ja nie dodawałam)

2 jajka roztrzepujesz i wlewasz do reszty składników. zostawiasz trochę w miseczce, bo potem trzeba po uformowaniu bułeczek pomalować je resztą tych jajek. mała ilość wystarczy! bez przesady.
reszte składników mieszasz ze sobą. wychodzi dośc luźne, ale się nie przejmuj.
na blaszce do pieczenia rozkładasz papier do pieczenia. formujesz sobie bułeczki i malujesz tym jajkiem. piekarnik nagrzewasz do 180st. i wstawiasz na 15min. potem zmniejszasz temp. do 150st i dajesz jeszcze na 5min na termoobieg. żeby się zarumieniły/zabrązowiły ładnie.
GOTOWE! :-D pyszne i rzeczywiście sycące.

jadlam jeszcze chudą wędlinę (najlepsza polędwica sopocka z biedronki), serki i robiłam wlasną nutellę, która zastępowała mi słodkie. jeszcze kombinowałam z własną galaretką z herbaty owocowej i żelatyny.

jak wpiszesz w google przepisy na dukana to wyskoczy tego pełno.
ja mam dziś dzień odpustu i jem słodkie, bo już muszę bo mnie nosiło wczoraj i miałam zły humor. oczywiście nie przejadam się, tylko delikatnie podgryzam.

polecam zamiast cukru slodzik!
zamias mąki pszennej kukurydzianą lub skrobię.

my po wizycie w szpitalu. mały miał wzięty mocz na posiew przez cewnikowanie. płakał strasznie :ico_olaboga: serce mi się kroiło jak to słyszałam. dobrze, że nie musiałam na to patrzeć, bo bym je wszystkie pozabijała za robienie krzywdy mojemu maluchowi. jutro będą wyniki. i jak będzie mocz czysty, wtedy w pt od rana mamy badanie cum (czyli to sprawdzenie, czy nie ma wad ukł. moczowego) :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 14:26

Witam i ja :ico_kawa: ja po szczepieniu z Bartim wazy 9500 :ico_szoking: lekarz powiedzial ze kawał chłopa z niego ,ida mu 3 zeby na gorze czyli jedynki a dwojka juz na wierzchu,pozatym wszystko dobrze!
Popoludniu Wiki ma tance a ja wieczorekiem na aerobik,u nas tez zimnooooo brrrr i snieg z deszczemmm!

tibby, to oby wyniki byly dobre :ico_sorki: :ico_sorki:

moj juz w spacerowce bo siedzi ładnie :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 17:27

lidziasc, my tez juz dawno w spaceroce

spedzilam dzis 3 godziny u fryziera mam blond wlosy i do ramion ale ladnie wygladam(skromna jesem)

tibby, mam nadzieje ze tobiaszkiem wszysko dobrze bedzie
powiem ci ze la siebie samej to nie chce mi sie gotowac i jem sam nabial pije rano aktivie i gotuje piers z kurczaka

zuska zaraz bedzie miala rehabilitacje

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 17:45

spacerek zaliczony choć dziś było bardzo nieprzyjemnie
padał deszcz ze śniegiem
ja tak i mam nadzieje ze jeszcze cała zime uda mi sie tak jeździć a to z racji ze wychudzę z małym codziennie lekki deszcz śnieg no chyba ze mocno leje
Wózek mam duży specjalnie taki kupowałam przy Juleczce zeby w zimie maluch miał maxymalnie ciepło i nic mu nie podwiewało
dumam czy jeszcze nie kupić takiego wełnianego śpiworka :ico_noniewiem:
mały miał wzięty mocz na posiew przez cewnikowanie. płakał strasznie
biedulek
mocno trzymamy kciuki za badanie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby było juz dobrze
ja po szczepieniu z Bartim wazy 9500
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale chłopisko
chyba lubi sobie zjeść
je jeszcze cycusia ??

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2010, 20:43

spacerek zaliczony
mi tak sie ie chce wychodzic jak pada ze szok

a dzis dalam zusce jogurt naturalny z bananem. nawet nie sadzilam ze tak bedzie jej smakowal

Wróć do „Przedszkolaczki”