amalgamatem????bo ja niedawno wyleczyłam wszystkie zęby i większośc plomb mam czarnych, nie jest ich dużo, ale czy to w jakiś sposób wpływa na organizm???chodzi mi o rtęć no i co tam jeszcze się znajduje????a ta biała plomba to z czego????
Witam i juz pisze!!!
Bardzo dobrze ze masz wszystkie zabki zrobione i zaplombowane
-mysle ze przed ciaza jeszcze -a ze amalgatowe to lepiej dla Ciebie bo trwalsze i wcale nie maja naukowo udowodnionych efektow ubocznych. Moze nie sa piekne ale napewno mniej z nimi problemow niz z bialymi -glownie porcelanowe-bo one sie kurcza ,krusza i potrafia zrobic zab superwrazliwym.
W amalgatowych szkodliwy jest mercury-ale jest to skladnik ktory w polaczeniu z drugim traci na szkodliwosci tzn. gotowa plomba ktora dentysta robi juz nie jest szkodliwa tak jak np. merkury sam ktory przed zrobieniem plomby jest ciecza i jak to sie rozleje to sa problemy
[ Dodano: 2010-11-29, 14:19 ]
A moj szef to... szkoda gadac -owszem ma zone i to ta sama od 34lat-calkiem mila babka ale nie moze byc normalana ze z nim tyle wytrzymala( chociaz moze jako maz jest inny niz jako pracodawca)
Poza tym oni nie maja dzieci -facet kolo 60 tki ale za to 2koty na punkcie ktorych maja nonono i wogole to ich malzenstwo to bardziej na zasadzie umowy funkcjonuje tzn. np w piatki zawsze ida razem na kolacje na wakacje zawsze wyjezdzaja oddzielnie ...itd.
[ Dodano: 2010-11-29, 14:21 ]
Gwona dobrze ze u Ciebie dobrze
Zuch obie dziewczyny jestescie!!!
[ Dodano: 2010-11-29, 14:23 ]
Ja mam jutro USG tak jak Magda i Sejana i mam nadzieje ze sie potywierdzi chlopaczek
[ Dodano: 2010-11-29, 14:24 ]
Albo dziewusia !!! Byle zdrowe
[ Dodano: 2010-11-30, 08:11 ]
Ooooooo
ale tu pusto!!!
O 9 am mam USG
!!!
A co do zimy to snieg spadl nawet w Londynie!!! Niewiele (tak ledwo poproszyl) ale tutaj wystarczy zeby szlag trafil cala komunikacje
[ Dodano: 2010-11-30, 08:14 ]
Za 21!!!
tydzien!!!