dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2010, 16:28

no i mam biegunke...
mnie czyscilo dzien przed porodem :ico_oczko: no ale moze cos zjadlas? :ico_noniewiem:
ale czop mi nie odpadl :ico_noniewiem:
ja nie wiem do tej pory czy mi odpadl czy nie,nie potrafilam odroznic od uplawow :ico_haha_01:
a sie bardzo ciesze ze pkole wypalilo :)
ja tez sie ciesze,mam nadzieje ze nie bedzie bez przewy chorowal :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2010, 16:32

no ale moze cos zjadlas?
w sumie to nic konkretnego nie zjadlam, nie mam ostatnio duzego apetytu..
nie potrafilam odroznic od uplawow
no wlasnie to tez problem dla mnie :)

kurcze normalnie boli mnie jakbym miala zaraz okres dostac. i mam to co zawsze mialam przed okresem, takie uczucie ciezkosci, oslabienia. gdybym nie byla w ciazy to wiedzialabym ze lada chwila okres dostane.
tez tak mialas? bo to raczej skurcze nie sa...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2010, 16:35

spadlamznieba, postaram sie przyponiec...
do samego porodu to na pewno skurcze juz,tego sie nie da nie rozpoznac :ico_sorki:
a to oslabienie to moze od anemi?nie masz czasem?

[ Dodano: 2010-12-01, 15:35 ]
a gdzie boli? ja bole mialam i brzucha jak na okres i takie od kregoslupa sciskajace

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 gru 2010, 16:37

nie masz czasem?
mam anemie

ale to uczucie oslabienia jest specyficzne jak wlasnie przed okresem zawsze mialam takie uczucie zmeczenia nie wiem jak to opisac
a gdzie boli?
to promieniuje z podbrzusza, nogi mam jak z waty.

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 16:54

Ja się wtrące bo spodziewam się już czwartego malucha i zawsze rozwolnienie ozanczało u mnie sygnał od ciała ,ze to już ,,,,czop sluzowy nie koniecznie musi odejśc ale jeśli odchodzi to na pewno w ciagu tygodnia murowany poród ...
musisz obserwowac te bóle brzucha jeśli beda znikać i pojawiać się to bierz zegarek do ręki

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2010, 16:55

spadlamznieba, moze zjedz cos slodkiego? to moze byc od cisnienia,od anemi to oslabienie tez :ico_noniewiem:
to promieniuje z podbrzusza, nogi mam jak z waty.
ale to boli ciagle bez przerwy? czy jakies takie bardziej przerywane sa te ataki bolu?

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 16:55

Na wszelki wypadek gdy coś cię niepokoi warto podjechać do szpiatala na ktg

Awatar użytkownika
spadlamznieba

01 gru 2010, 16:58

e to boli ciagle bez przerwy? czy jakies takie bardziej przerywane sa te ataki bolu?
przerywane. ale w ogole caly brzuch tak mnie boli ze ledwo co sie ruszam. teraz siedze i czuje klucie wszedzie. i znow nadchodzi ta fala bolu jak na okres. nie jest bardzo mocno silny ale dokucza i troche mnie niepokoi . nie chce zbagatelizowac niczego, zeby niczego nie ominac... Wam truje o tym znowu, ale nie mam nikogo kto by mi pomogl tak naprawde

[ Dodano: 2010-12-01, 15:59 ]
Na wszelki wypadek gdy coś cię niepokoi warto podjechać do szpiatala na ktg
bylam juz przez caly okres ciazy chyba juz 3 razy i za kazdym razem wszystko ok. ostatnio jak bylam i sie zle czulam to gin szpitalna potraktowala mnie jak wariatke, byla bardzo nieuprzejma...

Martusia30
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 gru 2010, 17:01

Licz sobie co jaki czas masz te bóle jeśli oznaczają zbliżający się poród będą regularne ,,
Nie bój się tylko jak trzeba to do szpitala ,,bywa tak ,ze robią ktg wychodzi NIC ,,,a za dwie godziny idziesz na porodówkę

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

01 gru 2010, 17:04

bylam juz przez caly okres ciazy chyba juz 3 razy i za kazdym razem wszystko ok. ostatnio jak bylam i sie zle czulam to gin szpitalna potraktowala mnie jak wariatke, byla bardzo nieuprzejma...
Nie powinno się tak traktować ludzi, zwłaszcza kobiet w ciaży, przecież wiadomo, że martwmy się o Dzieciaczki a nie mamy jak sprawdzić, czy coś sie nie dzieje :ico_olaboga:

Zaraz wrzucę zdjęcie swojego brzuszka w temat 2 trymestr ;) Ty Kochana naprawdę pięknie wygladasz w ciąży ;) Mi w ciągu tygodnia figura sie strasznie zmieniła, jeszcze tydzień temu miałam mały brzuszek, nagle strasznie urósł i juz widać ciążę gołym okiem :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”