Witajcie
Wszystkiego dobrego z okazji Mikołajek :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Dobrusia, ja w pierwszej ciąży też nie mogłam się napatrzeć na te malusie ubranka i ciągle je przeglądałam i układałam
Teraz nie ma takiego szału i nawet nie wiem kiedy na jakieś zakupy się wybierzemy,bo przecież dużo do kupienia
a zaraz będą Święta i po Świętach i trzeba coś pomyśleć
Wszyscy zgodnie-jednym chorem (babcie ,mama ciocie wujo itp.)orzekli ze jak najwczesniej mam isc na macierzynski
I mają rację
Jak najszybciej "uwolnij" się od tej pracy,bo szkoda nerwów i zdrowia
Dobrze,że zrobiłaś te badania i przyjmujesz jakieś leki
A robiłaś badanie moczu ?
NowaSejana, może córa zjadła coś co jej zaszkodziło i już będzie dobrze, bo szkoda jak by miała jakieś rewolucje żołądkowo-jelitowe. Takie dzieciaczki to się tylko umęczą biedne
Dzisiaj o maly wlos bym sie poslizgnela jak szlam ze sklepu
bo leci deszcz ze sniegiem...
Musisz bardzo uważać
Dobrze,że się nie przewróciłaś
ale takie poślizgnięcia też są niebezpieczne,bo się wszystko napina aż za bardzo
Moja mama się poślizgnęła na mokrej podłodze w łazience w ciąży ze mną w 31 tygodniu i dostała skurczy i urodziła. Powiedzieli jej później,że niekoniecznie upadek może wywołać poród ale taki ślizg jaki zrobiła również
Wielkie
za 23 tygodnie
Pochwal się nam brzuszkiem
magda1614, oj to nie dobrze,że Cię jakieś choróbsko złapało
Zdrowiej szybciutko
Prześliczne zdjęcia synka
A u nas dziś 0 stopni i nie pada śnieżek, ciekawe ile taka pogoda się utrzyma
Wolę taką pogodę niż mróz, tylko jeszcze by mógł posypać śnieżek
Kurcze,a wczoraj wieczorem i przez większą część nocy miałam skurcze
Wystraszyłam się bardzo i koło 4 rano poważnie zastanawiałam się czy na pogotowie nie pojechać, tym bardziej,że dzidzia się ruszała dość intensywnie i boleśnie kopała...
Skurcze były nie regularne ale bolały i 2 nospy forte nie pomogły
Dopiero koło chyba 5 przeszło i usnęłam i jak na razie nic się nie dzieje na szczęście i mam nadzieję,że więcej takich nie będzie
No chyba,że przy porodzie w terminie