Pati a ja mysle ze czasami zatęsknisz za nami i troche poczytasz jak będzie co
Dana Wiwa jest juz super słodka w tym co mówi kochana pociecha mamusi :) a napisz nam jak starsza córka się dogaduje z młodsza ???
kochane moje babeczki ja tez musze się przyznać ze po tak długiej nie obecności na forum cięzko mi sie zabrać za pisanie bo jakoś odzwycziłam się od codzienego meldowania co u nas jednak jak nasze maluchy były mniejsze to jakoś łatwiej się pisało a teraz ja pisze a Antek stoi koło mnie i zagląda co robie a najchetniej to by pisał zamiast mnie
ja napisze co u mnie ja chce do pracy do ludzi a nie tylko dyskusje z 2 latkiem same wiecie ze to jest czasem męczace i człowiek che robic coś innego no ale narazie nic z tego miejsc w przedszkolu brak
a pozatym na wiosne mamy juz sie przeprowadzic do teściów
wiec jestem załamana z jednej strony fajnie bo wiecej miejsca ale z drugiej jak lubie maieszkać z moimi rodzicami jest wesoło i w dodatku piekna okolica cisza a tam będe mieszkała w centrum wsi z 2 stron ulica podwórko takie ze wszystko widac jak któś idzie ulicą ja tego nie widze chyba sie nie przyzwyczaje a dotego teściowa
teraz coś o Antku :) mały ostatnio zaczoł chodzxic do dziadka na dół czytaja bajki i się bawią no i sie tez nauczył mówić kurw.. mać
no i co mu zrobić
dziadek dostał reprymende musimy sie strasznie pilnowac bo ten mały łobuz wszystko powtarza
Wiola jak tam kochana się czujesz wszystko dobrze ???
mmarta pati yoanna kochana ja cwas często widze na facebooku ale jakoś cięzko mi was dziewczyny zaczepić
moze sie kiedyś odwarze
dobra koniec ee idziemy już to widze po mikołaju i słodyczach