wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2010, 12:51

no chyba ze u was totalnie zawalone śniegiem
i sa a panowie ktorzy powinni odgarniac chodza sobie z szuflami i nic nie robia a jak wczoraj im powiedzialam zeby sie wzieli za robote to mnie wyzwali od glowniary i smarkuli

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2010, 16:22

jak wczoraj im powiedzialam zeby sie wzieli za robote to mnie wyzwali od glowniary i smarkuli
brak słów
my po spacerku dość ciepło hihi oczywiscie jak na te porę :ico_oczko: bo temperatura u nas na + ale drogi i chodniki fatalne :ico_zly: :ico_zly:
co rusz musiałam sie przedzierać brzez rozmoczona breje śniegu piachu i co najgorsze psich kup :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
dobra uciekam grzac Bartoszkowi zupkę bo jakby nie patrzeć trzy godziny spędziliśmy na spacerku

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 gru 2010, 17:01

wczoraj im powiedzialam zeby sie wzieli za robote to mnie wyzwali od glowniary i smarkuli
penerstwo się szerzy jednak na świecie! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

ja na przerwie w pracy jestem. :ico_sorki:

Tobik dziś był wpatrzony w ptaszki, które sie przyleciały najeść i robił AM AM na ich widok. :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
i uczy się robić BRRRRR (udawać samochodzik) ale wychodzi BUUU i pełno śliny :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2010, 17:14

ja uzywam kremu tender care oriflame i powiem Wam, ze lepszy od tych nivea itp

Zosia mowi "mamma", "baba" fajnie to brzmi :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2010, 17:34

mój teraz namiętnie ćwiczy tata :-D i am

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

08 gru 2010, 23:12

witam
U nas tez zasypało, ja z małym nie zadużo spaceruje tylko kursujemy od nas do babci i spowrotem :ico_noniewiem:
gozdzik, śliczne zdjęcia Bartusia juz takie włoski ma spore.
Zosia mowi "mamma", "baba" fajnie to brzmi
mój teraz namiętnie ćwiczy tata :-D i am
to wasze dzieciaczki juz mówią? Jasiowi wyjdzie czasmi ma ma ma ma albo ta ta ta ale ja wiem czy on tak świadomie mówi. :ico_noniewiem:

Mój Jasio niezabardzo jada kaszki z owockami czy zupki ze słoiczków ciagle pluje i wybrzydza :ico_noniewiem: w niedziele ugotowaliśmy na obiad żurek i dałam mu do spróbowania a on rzucił sie na ten talerz byłam w szoku ze on wogóle umie otwierać buzie , dałm mu tylko troszkę. Czy wasze dzieciaczki jedzą cos ze stołu czy tylko kaszki i słoiczki i zupki gotowane dla nich?

[ Dodano: 2010-12-08, 22:15 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: stawiam za 7 miesięcy Jasia :-) jak ten czas leci , a mi sie wydaje że on jest cały czas taki malutki że tylko by mamusiowego cycusia ssał.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

09 gru 2010, 00:01

glowniary i smarkuli
trzeba bylo im powiedziec je.. nieroby :ico_zly:
ostatnio czytalam gdzies ze za odsniezanie mogli by sie wiezniowie wziasc <chyba 500tysiecy wiezniow karanych za lzejsze przewinienia> ale nikomu si eniechce tego odpowiedznio zorganizowac i zatrudnic ochrone :ico_zly: :ico_zly:
to ;lepiej niech bedzie duzo wypadkow i ludzie sie mecza
ja z wozkiem nawet sobie radze w tych zaspach tylko moje buty nie wytrzymaly roztopow i dzis musialam nowe kupic :ico_oczko:

Martynka mowi tylko Ba ba :)
i pierdzi języczkiem --strasznie to lubi :-)
a mi sie wydaje że on jest cały czas taki malutki że tylko by mamusiowego cycusia ssał.
jeju u nas tak samo :-) :-) :-) :-)

A ostatnio Martysi si epodoba STANIE
trzymam ja pod paszki a ona prostuje nogi i nie chce usiasc :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2010-12-08, 23:02 ]
to wasze dzieciaczki juz mówią?
hihi to takie mowienie nie mowienie :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2010, 10:12

Witam :ico_haha_02:
u Nas nocka spokojniejsza ale ci....
to wasze dzieciaczki juz mówią?

tak jak pisze
to takie mowienie nie mowienie :-D
ale cieszy :-D :-D

Bartoszek tez nie pała miłością do tych gotowych dań :ico_noniewiem:

za to chetnie wcina z naszego stołu ziemniaczki a nawet kawałek fileta z kurczaka
ale ze względu na jego alergie daje mu w ilościach malutkich
gdyby nie to to juz bym zaczęła dawać takie jedzonko domowe ale tylko delikatniej doprawione
bo on az sie trzęsie do takiego jedzenia :ico_noniewiem:
za 7 miesięcy Jasia
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

CUDNE ma to Zdjęcie :-D :-D
ale nikomu si eniechce tego odpowiedznio zorganizowac i zatrudnic ochrone :ico_zly: :ico_zly:
to ;lepiej niech bedzie duzo wypadkow i ludzie sie mecza
u nas sie duzo gada a mało robi :ico_zly: :ico_zly:
to samo ciągle gadają ze mało dzieci sie rodzi tylko ze matka wychowującym dzieci za nic sie nie pomaga i do tego nawet złotówki państwo nie chce im dac :ico_zly: :ico_zly:
ostatnio Martysi si epodoba STANIE
hihi mój też tylko by siupał :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2010, 10:17

Witam i ja :ico_kawa: ale pogoda szaru buro i ponuro ,paskudnie!Barti ma teraz drzemke wiec kozystam :ico_oczko:

Z tym odsniezaniem to szkoda slow ,ostatnio sie tak nadenerwowalam ze szok wozkiem nie szlo jechac :ico_zly:

Barti mowi mama ,tata,baba ,geeee i pluje non stop

A ostatnio Martysi si epodoba STANIE
trzymam ja pod paszki a ona prostuje nogi i nie chce usiasc
hihi u nas to samo!

gozdzik, to ciiiii oby tak zostalo ,moj Barti tez lubi bardzo jak mu cos dajemy z naszego talerza :-D

kaczorek, dla Jasiunia :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

09 gru 2010, 11:25

i pierdzi języczkiem --strasznie to lubi :-)
Jasko tez tak ostatnio warczy :ico_oczko:
Ja dzisiaj do pracy na popołudnie i w pracy mamy akcje przyjeżdżają do nas dzieci z domu dziecka i organizujemy im rużne atrakcje ja akurat odbieram dzieci z domu dziecka i przewożę ich autobusem do nas i odwożę ciekawa jestem jak to bedzie :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”