hej hej
witam po nocce, az jestem
mega, bo Dawid poszedl wczoraj spac kolo 22 awstal dzisiaj o 12.45, nie budzilam go, teraz nie mamy drzemki, no ale maz jest i chyba bedzie caly nastepny tydzien bo zapowiadaja sniegi i mocno na - takze ciesze sie ze bedzie ale z czego bedziemy zyc to nie wiem, bo wyplata bedzie moooocno uszczuplona
manenka no wlasnie, jak sie czujesz?? jaki brzuszek masz? pokaz jakies zdjecia nowe, bo jestem baaardzo ciekawa
no i jak tam synek??
jesli chodzi o fotelik to ja mam jakis uzywany od kolezanki kuzynki meza
i on jest do 24 kg, jestemz niego zadowolona, rozklada sie tez i Dawidkowi widze ze jest w nim wygodnie. poprzedni fotelik byl do 18 ale juz od dawna widzialam ze malemu jest w nim ciasno takze zrobilismy dobra i darmowa zamiane
u nas sypie jak cholera
Asia, Marta wczoraj moj maz byl w Kraku tirem, dzwonil i mowil ze w zyciu nie widzial takiego sniegu jaki tam u was padal
ps. moze grzyby sa ciezkostrawne ale ja sie takimi i innymi pierdolami nie przejmuje, brzuszek dziecka musi sie do kazdego jedzenia przyzwyczaic i ja daje absolutnie wszystko to co my jemy
[ Dodano: 2010-12-11, 14:16 ]
Marta oby sie nie przemienilo w chorobsko, zdroweczka zycze dla panienki Milenki