Wiesz co mi do tej pory tez wyskakiwaly takie niby krostki z bialym czubem (ale nie do wycisniecia bo jak tylko przy nich majstrowalam to bylo gorzej) -takie wulkany glebokie ale czuc bylo dopiero jak dotknelas palcem -glownie na brodzie i nigdzie wiecej na twarzy i wlasnie na dekolcie i kilka na brzusiu -ale ja myslalam ze to zwiazane z hormonami w ciazy i nic z tym nie robilam a teraz nagle zniknely SAME!!! A takie plamki przesuszone robia mi sie na przedramionach-ale ja dalej mysle ze to ciaza i hormony -a poza tym to ja wogole bardzo mam delikatna skore i byle co moze miec taki efekt na mnie.a piersi całe w plamy i liczne chrostki (wyglądają jak "ropniaczki" które przy dojrzewaniu występują) i dzisiaj zaczęło mi to też na brzuchu wyskakiwać.
Moze staraj sie tego nie dotykac(oprocz tej masci co lekarz dal) bo u mnie zawsze po dotykaniu nylo gorzej -jakbym je roznosila czy cos...
I lec do lekarza w poniedzialek bo to nigdy nie wiadomo!!! Trzymam kciuki!!!
[ Dodano: 2010-12-12, 08:45 ]
Blanka 26 chyba wlasnie pekniecie a zlamanie to 2 rozne rzeczy !A mnie ta noga daje popalic -zwlaszcza wieczorem!!! A wczoraj to myslalam ze sie porycze z bolu bo nawet do lazienki musialam skakac na jednej nozce zobacze dzis i jak dalej tak bedzie to chyba pojde do lekarza!!!