Czesc Dziewczyny!!!!
Oh jak to dobrze nie musiec isc do tej paskudnej roboty...
[ Dodano: 2010-12-17, 10:18 ]
Nowa Sejana a to sie strachu najadlas!!!
[ Dodano: 2010-12-17, 10:19 ]
Dla wszystkich
za pomyslne wizyty!!!
[ Dodano: 2010-12-17, 10:24 ]
Ja to mam wizyty jak wypadnie....serio i to nie z ginem tylko z polozna -ktora zrobi mocz ,sprawdzi cisnienie i do widzenia!!!!
A zeby tego bylo malo to jakos mnie minely wszystkie badania krwi
-powinny byc co miesiac a tu mi zrobili jedno od poczatku ciazy i to na samym poczatku ciazy zeby ustalic grupe krwi!!!
Plus z mooja kochana praca znow bede musiala przelozyc wizyte z 29 /12 bo jest im ie na reke!!! Dupki glupie!!!ale szkoda na nich sliny-nawet moja mama bardzo sumienna i pracowita osoba powiedziala tak : Sraj na ta prace rzadkim gownem!!!
Zadna praca nie doceni tego co dla nich robisz a wybor jest oczywisty synek czy praca!!!!
[ Dodano: 2010-12-17, 11:20 ]
Dobrusia a to nie jest tak ze mniej czujesz dzidzie bo ma mniej miejsca zeby fikac koziolki????
[ Dodano: 2010-12-17, 11:31 ]
wlasnie skonczylam pisanie mojego podania o macierzynski(od razu mi sie humor poprawil)
i M.podania o tacierzynski. Uzupelnilam tez swoj online kalendarz o wizyte u poloznej ,szczepionke na przeciwciala i szkole rodzenia -zajecia co wtorek przez caly styczen -niby popoludniu bo o 6:30 ale juz widze jak w pracy padaczki dostaja bo beda musieli zamienic moj shift 11-7 na rano
!!! a 18 stycznia to juz widze jak karetka po nich przyjezdza bo maja atak wscieklizny- bo na godzine 2pm (czyli musze wyjsc o 1pm) mam szczepienie ana 6;30 szkole rodzenia
Teoretycznie moglabym wrocic do pracy na 3pm i wyjsc o 5pm ale to trzeba byc debilem zeby czegos takiego od ciezarnej zadac!!! Chociaz wcale bym sie nie zdziwila jakby wlasnie tak mi kazali zrobic...
Ale taka ewentualnosc tez juz przemyslalam -poprostu ze szpitala napisze ze po pierwsze maja starszne opoznienie a po drugie to bardzo mi slabo po tym zastrzyku i musze sie polozyc
Koniec patyczkowania sie z dupkami wrednymi !!!Maja to na co zasluzyli....
Bo zgodnie z prawem nalezy mi sie czas wolny -normalnie platny na wszystkie wizyty/lklasy zwiazane z ciaza!!!