Witajcie
Dziewczyny brzuszki śliczne
Dla wszystkich

za kolejne tygodnie
I

za udane wizyty
Pisałyście wcześniej o cm w brzuszku to ja mam na dzień dzisiejszy 93cm i ciekawa jestem ile będzie do porodu,bo w pierwszej ciąży skończyłam na 103cm
Co do ruchów dzidziusia to ja tak mam od jakiś 3-4 dni,że dzidzia się bardzo mało rusza i często się kładę,bo już panikuję,że coś nie tak jest,bo wcześniej miałam bombardowanie na brzuch

Ale czuję,że dzidzia się odwróciła główką w dół,bo czkawkę na samym dole czuję,a kopniaki bardzo bolesne w żebra i jak leżę na boku to mocno się wypycha chyba stópkami,bo czuć coś małego i twardego pod ręką
Dziś byłam na badaniach na przeciwciała,a wizyta za tydzień. Już się nie mogę doczekać

Ciekawe ile mi kg przybyło po Świętach
Pytała chyba
Aga czy już coś kupujemy. Dopiero pod koniec stycznia będziemy kupować ubranka i fotelik samochodowy (chyba,że wcześniej znajdę jakąś promocję), wózek pod koniec lutego,bo moi rodzice się zaoferowali,że kupią

a do porodu i po to też pewnie pod koniec lutego. Zobaczymy co z tych moich planów wyjdzie
Jak na razie mamy dla dzidziusia tylko 2 bluzy, ogrodniczki, body i po Karolci jakieś skarpeteczki, buciki i czapeczki
Nie możemy się doczekać kiedy będziemy wszystko prać, prasować i układać w komodzie dzidziusiowej
Mam zdjęcia brzuszka z sylwestra to się Wam pokażę

Tylko,że brzuszek dużo większy wyszedł niż na żywo, nie wiem czemu