Cześć dziewczyny
tabogucka, trzymamy mocno kciuki,żeby bez większych nerwów się obyło
Wielkie

za 26 tydzień
aga216, też tak czasem mam,że dostaje taką ilość kopniaków,że szok i mocne i bolesne i z każdej strony,a później cisza i też sie stresuje ale ostatnio zauważyłam,że jak tak dostaje mocne kopniaki i wszędzie dosłownie to się dzidziuś przekręca. Miałam tak kilka dni temu i później czułam kopniaki tylko na dole,a u góry lekkie ruchy i przeciągania,a wczoraj wieczorem znów takie bombardowanie i teraz na dole prawie nic nie czuje, tylko u góry dostaje kopniaki i nawet pod ręką czuć jak sobie stópkę dzidzia przesuwa
Gwona, ja na szczęście mogę robić wszystko bez problemu (no oprócz schylania,bo zgaga męczy wtedy). Spaceruje dużo, czasem dużo siedzę albo stoję i nie boli mnie w ogóle
W pierwszej ciąży ciągle musiałam się kłaść,bo tak mnie bolały plecy,a teraz na szczęście spokój
A co do bezsenności to męczyła mnie wcześniej,a teraz jak tylko się położę to usypiam w sekundę i potrafię spać ciągiem 10 godzin i nawet na siku się nie budzę
serniczka, witaj

Widzę,że tylko my dwie nie znamy płci dzidzi
Ja mam wizytę za tydzień we wtorek to może się dowiemy kto mieszka w brzuszku,bo chyba USG będę miała

zobaczymy
Lecę na kawkę