jak bylam w ciazy z gabrielem to mi sie w glowie nie miescilo, ze ludzie daja kupe kasy za glupi wozek i ze to przeciez tylko niewazny gadzet, kupilam wiec na allegro taki polski wynalazek typu "kolor do wyboru" dalam za niego 500zl, a pozniej sie meczylam jak glupia, po 2-3 miesiacych wygladal i jezdzil jak kupa zlomu, ile ja sie z nim nameczylam, jak juz Gabik sie w tym nosidle nie miescil to mu musialam scielic 2 koce-jeden w nogi, bo tam taka zapadziocha byla, a drugi na calosc, zeby wyrownac, taki szmelc, ze szok, plulam sobie w brode jak nie wiem... chorowalam w tym czasie, na wozek, ktory w koncu kupilam jako uzywany, okazal sie byc zgodnie z moimi oczekiwaniami najlepszym wozkiem swiata, powaznie, pozniej roznymi wozkami jezdzilam, bo nigdy nie bralismy wozka do polski i zawsze od kogos sobie pozyczylam-czy kosztowac 600 czy 2000 to zawsze sie naprzeklinalam i nameczylam... niestety nasz wozek zaczyna sie sypac, bo przed gabrielem 2 dzieci nim jezdzilo i ma juz mysle lekko 8 lat z reszta kupilam go w stanie "idealnym" co mnie rozwalilo, bo brakowalo w nim czesci i tak smierdzial kiepami, ze az mi sie w glowie krecilo jak go pralam w ogole wsciekla bylam i czulam sie oszukana po prostu, ale po drugim praniu juz nie smierdzial tak bardzo teraz juz nie sposob kupic taki wozek, chyba, ze mocno wyeksploatowany-nazywa sie hauck traxx marlin4, jego nastepca to hauck I'coo peak air, ale kosztuje majatek i jest niestety gorszy pod wieloma wzgledami-chocby kosz na zakupy jest mikry bardzo, nie wiem co zrobic w tej sytuacji, na pewno bede szukala jakiegos wozka, ale chce, zeby mial takie zawieszenie jak nasz traxx-jest po prostu bezbledny... nie odwazylabym sie chyba kupi wozka z takimi malymi szalonymi kolkami z przodu, bo mam kiepskie doswiadczenia na tym polu dla mnie wozek musi miec 4 porzadne pompowane kola, a jesli ktores z nich maja skrecac to tylko wtedy kiedy ja sobie tego rzycze, a nie jak napotkaja kamyk, kraweznik, czy cokolwiek innego... raz jechalam takim, ktoremu kolka lataly jak glupie, co chwile w poprzek stawaly, masakra...
[ Dodano: 2011-01-04, 19:54 ]
noo, taki wozek to byl nasz pierwszy, nie dowiary, ze handluja nimi i ze ktos je kupuje-ten sam sprzedawca
http://allegro.pl/raf-pol-wozek-wielofu ... 94653.html