byłam od rana na zakupach, bo jutro przecież sklepy znów zamknięte widziałam, że o kolędzie pisałyście, też tego nie lubię w zeszłym roku nie otworzyłam księdzu, bo zapomniałam o kolędzie, a akurat klientka u mnie siedziała na paznokciach i tak jakoś głupio by wyszło
Co do kolędy to ja nawet nie wiem kiedy ją mam
My z mężem chodzimy do innego Kościoła, bo się przyzwyczaiłam od dzieciństwa do niego, a do tego pod który teraz należę w ogóle nie zaglądam!
Pewnie też nie otworze, bo nie będę na to przygotowana
sprawa kasy sie wyjasniła
dzwoniła do mnie ksiegowa, ponoc moje zwolnienie dostali po naliczeniu wypłat i stad to zamieszanie, spytała czy nie bedzie problemu jesli zostanie naliczona z pensja za styczen bo maja juz rok zamkniety. szczerze to bez tej kasy przezyjemy ale powiedziałam ze tak sie nie robi bo teoretycznie moge nie miec co to garnka włozyc .no ale najwazniejsze ze wszystko sie wyjasniło .....normalnie kamien z serca
Zoola ja łykam wyciąg z żurawiny -do kupienia w aptece.Są rożne w różnej cenie, ja mam Vitabutin. Bezpieczny, mogą go brać ciężarne i ma mniejszą zawartość szczawianów. Zalecił mi lekarz przy zapaleniu pęcherza. Stwierdził, że suszona żurawina dobra ale ma pełno cukru i musiałabym jej zjeść chyba z 10kg by pomogła. Nie wiem ile w tym prawdy ale kapsułki łykam tylko jak mam problem, a suszona zjadam jak chcę coś słodkiego.
Dobrze, że z pensją się wyjaśniło.