widocznie musi swoje przechorować, Antek rok temu zarażal nas wszystkich a Franek chorował najczęściej i najbardziej. Albo to ten grzyb faktycznie może tak na niego dziala a maluszki są najbardziej wrazliwe na takie "syfy". Sprobuj moze tego preparatu co marta o nim pisała.Mati tez dostaje ale cos malo to dziala na niego
słyszalam o skutecznosci tej diety ale też, że na dluższą metę cos tam niszczy w organiźmie.ja miałam dzis dukana zaczać ale nie wyszło..dojadłam pączka po córce
mnie wykryli przez przypadek jak robili mi "przegląd" jak lezałam w szpitalu, nie wiem czego szukali bo nic oprócz cholesterolu nie znaleźli.ja musze sobie w koncu badania zrobic,bo obzeram sie jak glupia
jak kazda dieta.najlepsza jest dieta zbilansowana i dostosowana indywidualnie do potrzeb kazdej osoby.to ze komus "pasuje" nie znaczy ze jest dobra dla wszystkich. ktos ma inny tryb zycia,inne warunki genetyczne i potrzebuje innych mikroelentowna dluższą metę cos tam niszczy w organiźmie.
ja sie powstrzymac nie potrafieJa stosuję dietę MŻ a oprocz tego uboga w cholestrol
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość