Awatar użytkownika
gosha
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 sty 2011, 13:06

aniawlkp86, witaj! :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 sty 2011, 13:08

aniawlkp86, hej.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

30 sty 2011, 13:11

mały mnie oderwał od lapka.

u nas nieciekawie. małżeństwo mi się rozpada. albo rozejdziemy się w zgodzie albo pozabijamy.
nie widzę przyszłości i nie mówcie że będzie dobrze bo wczoraj mąż mi powiedział że mnie nie kocha i nie chce być ze mną. i że ja go buntuje przeciw matce a on matki nie zostawi. więc zostawi nas.

Maluszek rośnie jak na drożdżach. Jest słoodziutki i taaaaki kochany.
ja ostatnio przychorowałam lezałam z gorączką 39. teraz został mi tylko kaszel.
i tak nam lecie dzień za dniem :)

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

30 sty 2011, 13:13

u nas nieciekawie. małżeństwo mi się rozpada. albo rozejdziemy się w zgodzie albo pozabijamy.
przykro mi :ico_pocieszyciel: to juz nie ma ratunku jak on mogl tak postapic wiedzac ze macie dziecko nic to dla niego nie znaczy :(

ale najwazniejsze ze maly rosnie a i ze tobie juz przeszlo :-)

trzymaj sie jestem z toba :-)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

30 sty 2011, 13:14

nie widzę przyszłości i nie mówcie że będzie dobrze bo wczoraj mąż mi powiedział że mnie nie kocha i nie chce być ze mną. i że ja go buntuje przeciw matce a on matki nie zostawi. więc zostawi nas.
to ja tu już nie widzę sensu ratowania tego małżeństwa :ico_noniewiem:

magda75, m., Ewelina0701 witajcie :-)

Awatar użytkownika
gosha

30 sty 2011, 13:14

o matko i córko
przykro mi
tulę!

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 sty 2011, 13:19

Miluśka przykro mi. i Trzymaj sie.

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sty 2011, 13:21

dzien dobry dziewczeta :-) u nas pogoda piękna, słońce mocne...niby troszkę chłodno, ale słoneczko nadrabia :-D

miluśka plusem jest to, ze kończy się wczesniej niż poźniej...jeszcze masz mnóstwo czasu ułożyć sobie od nowa zycie...
Ale ogólnie współczuję całej styuacji...na pewno jest ci ciężko...na szczęście to wszystko minie....
Dobrze, że Twoje dziecko nie jest jeszcze niczego świadome.

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

30 sty 2011, 13:32

Dobrze, że Twoje dziecko nie jest jeszcze niczego świadome
zgadzam się...

Milenko, wiesz że jestem z Tobą całym serduszkiem. Jesteś bardzo silną kobietą, jakkolwiek nie potoczy się Twoje życie, na pewno synek będzie dumny z takiej mamy. Pamiętaj, że jesteś wspaniałym człowiekiem który zasługuje na szczęście a nie słowo "nie kocham Cie". wiem co to za ból, jak słyszy się coś takiego...

[ Dodano: 2011-01-30, 12:35 ]
niby troszkę chłodno, ale słoneczko nadrabia
u nas tez slonecznie ale sytazny wiatr.
wlasnie ide na balkon zbadac sytuacje , jak bedzie mocno wialo to nie wychodze z Mała.

z resztą, byli u nas znajomi, wyszli po 8 - oczywiscie wszyscy pili oprocz mnie, bo ja Matka Polka pilnowałam mojej kruszynki, która grzecznie przespała calutką noc :) w ogóle nie spałam, Adam nieprzytomny i pijany )jak reszta towarzystwa) polozyl sie spac, a ja jestem zla bo skonczyla mi sie kawa :( ale zyje :)

Mala zaczyna sie slinic i to powaznie! cieknie jej, miętoli w buzi językiem jakby chciala słowa układać, w rezultacie mówi 5 razy uuu albo buu - śmieszznie to brzmi :)

teraz leży na bujaczkoleżaczku i ogląda telewizje. leży już tak 30 minut. czasem coś powie. Mam Omena w domu :)

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

30 sty 2011, 13:43

askra, spadlamznieba, witajcie :-)
Mala zaczyna sie slinic i to powaznie! cieknie jej, miętoli w buzi językiem jakby chciala słowa układać, w rezultacie mówi 5 razy uuu albo buu - śmieszznie to brzmi :)
no to szybko zaczyna :-) ale przynajmiej fajniusio jest bo to milo jak dziecko cos robi :-)

Wróć do „Pozostałe”