Takze cierpliwości to minie samo.Łysa nie bedziesz,nie martw się.Włosy odrosną.
mi też tak wmawiali lekarze, a bez leków się nie obyło. Na ogół samo mija, ale w niektórych sytuacjach niestety nie. Dlatego jak trwa to za długo warto porobić badania.Takze cierpliwości to minie samo.Łysa nie bedziesz,nie martw się.Włosy odrosną.
wiesz po porodzie tak czy siak będą włosy wypadać bo przez ciążę nie wypadają. Ale z tym uaktywnieniem to na dwoje babka wróżyła. Mi się uaktywniło po porodzie z drugiej strony mi dermatolog mówił że po porodzie może mi to ustąpić mogą hormony same zaskoczyć. Więc tego Ci życzęale podejrzewam, ze moze sie mocno uaktywnic po porodzie.
z włosami nigdy nic nie wiadomo. A przed ciążą też miałaś problemy z wypadaniem włosów czy nie?A mówią,że w ciąży włosy są mocniejsze![]()
![]()
Nie chcę brać hormonów bo miałam z nimi straszne kłopoty. Robiłam mnóstwo badań i nic mi nie pomagało, aż w końcu odpuściłam i wszystko zaczęło się normować nawet udało mi się w ciążę zajść gdzie jeden endokrynolog powiedział, żebym się nie nastawiała na to.Proponuje zrobić badania jak wypadanie nie przejdzie. I wtedy szukać przyczyny. Nie daj sobie przepisać hormonów bez żadnych badań.
Ja tez mialam z tym problem dość powazny i pomogła mi Belissa. Do dzisiaj ja stosuje i wiecznie jakies kłaczki małe mamDziewczyny włosy jakby mniej zaczęły wypadać.
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość