spadlamznieba, sliczny anioleczek jak slodziutko spi
cudenko malutkie
a teraz zmykam dobranoc
no mówie Ci, nie mogłam jej dobudzić!Oliwcia jest boska Widać, że dobrze się jej spało
moja tak całą noc śpi, jakby niespokojnie. co jakiś czas się przeciąga, czasem śmiesznie piszczy, wierci się i usypia dalej. Twoja Haneczka też tak ma ?Hania śpi ale coś bardzo niespokojnie co chwilkę się wybudza daję jej smoka i śpi dalej.
może ma gorszy dzień w zasypianiu :)Hania śpi ale coś bardzo niespokojnie co chwilkę się wybudza daję jej smoka i śpi dalej.
no wlasnie Mala ma to samo i myslalam ze cos nie tak... troche to dziwne dla mnie, nie ma takiego spokojnego snu. przekreca sie, wierci, smiesznie piszczy :) uwielbiam jak tak popiskuje :)ania też tak ma z tym spaniem popiskuje, pojękuje, na chwilę oczy otwiera rozejrzy się i śpi dalej.
tak? nie wiedzialam...Nie martw się to spanie to normalne, mózg dzieciom bardzo szybko się rozwija i to dla tego.
ojej... nie wiedzialam :) myslalam ze cos nie tak a tu sie okazuje ze Malej sie plywac chce :) hihihih :) ale jaja :)co do spania małej to normalne, bo przeciez w brzuszku ona pływała sobie w wodach płodowych i też się ruszała, sama wiesz najlepiej jak często hihihi, to sa odruchy jeszcze z brzuszka:):):)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], WesleyEcolf i 1 gość