Hej.
Ja dzisiaj totalnie niewyspana Davidek wiercil sie przez pol nocy i spac mi nie dal. Ostatnio strasznie aktywny jest. Wasze maluszki tez tak kopia?
dzisiaj to sobie pospałam z Hanią,miałam męża obudzić o 9 bo do mechanika miał jechać,a ja sie budzę,patrzę na zegarek a tu 10.05 ale wstał,zjadł i pojechał
u mnie za to bez słonka,pochmurno i -1 stopień
obiadek się zaczął gotować,później tylko ziemniaczki wstawię
Już jestem po basenie Ale popływałam
Odebrałam badania wreszcie i Wam powiem, że całkiem całkiem- nawet hemoglobinka mi nie spadła Aż jestem zdziwiona~!
\Mam do was pytanko... jak robiłyście glukoze dużo wyższy był drugi wynik od pierwszego? Mój po 2h po wypiciu 75g glukozy był mniejszy od tego pierwszego
nie chciało mi się dzisiaj zwlec z łóżka, obudziłam się o 9:00 a wstałam dopiero o 11:30 zjadłam śniadanko, umyła się i poszłam na zakupy, później ogarnęłam mieszkanie i teraz mam chwilkę relaksu później obiadek tylko.
Koroneczka to dziwne, że ten drugi wynik wyszedł mniejszy A zapomniałam wczoraj zapytać, jakie łóżeczko i materacyk kupiłaś?
Takie zwykłe nam się najbardziej podobało, na żywo wyglądało bardzo porządnie
A materacyk kokos-pianka-kokos kupiliśmy! Coś nie jestem przekonana do gryki, więc odpadł ten z częścią gryczaną:-)
Też właśnie myślę, że to dziwne, że ten wynik był niższy hmmmm
Może będzie mi kazał powtórzyć badanie...
My jedziemy zobaczyć łóżeczka i materace w sobotę-po szkole rodzenia. Jutro może podjedziemy do szpitala zobaczyć jak tam wygląda porodówka i co jest potrzebne.